Seninle birlikte uyumaya geliyorum

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
barbar
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen barbar »

bir gün başlar hayat hikayen sevmeyi yaşamayı hayattan zevk almaya başlarsın..
ergenlik çağının başında seversin birini ilk kez tatmışsındır bu duyguyu ve hep onuna olmak istersin ama zaman buna izin vermez ve gün olur bir şekilde ayrılırsın.Ve biraz daha büyümeye başladığında biri daha çıkar karşına evet dersin ben ders aldım bu doğru karar ama yanılırsın daha zamana ihtiyacın vardır. bu bir süre devam eder ve son kez herşeyi tartarsın biçersin geçmişten ders alırsın herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürsün ve doğru karara varırsın.Bu o dur dersin..
Ve o kişi doğru kişidir en duygulu en yalnız en berbat hayattan koptuğun anda çıkmıştır o kişi karşına ve bir daha ayrılmassın...

Evet Birtanem sen benim en en ama en kötü olan anlarımda çıktın karşıma ve seninle artık istediğim herşeyi yapabiliyorum.Bu yüzden sen benim için değerlisin ve vazgeçilmezsin
Seni seviyorum seni seviyorum seni sevmeye geliyorum

Keşke burda olsaydın ve yanımda bir yerlerde kıvrılıp uyusaydn ama sen benden önce uyudun ve birtanem.

Sen korkardın yalnız kalmaktan ben bilirim şimdi kim var ki senin yanında sen korkma diye yanına seninle birlikte uyumaya geliyorum birtanem....Seni sevmeye geliyorum birtanem..

Buğra N.
Never let me alone !!