Dün siteye girmek istediğimde bir yazı ile karşılaştım. Sitenin kapatılacağı konusunda bir yazı idi. Tabii ki üzüldüm. Bugün alışkanlık üzerine siteyi kontrol etmek için geldiğimde site açıktı. İçerisini kontrol ettiğimde ise genelde 6 Haziran 2006' da gönderilmiş yazılar vardı. Daha sonraki tarihlerdeki yazıları göremedim.
Üstadım, dünkü yazı doğrumuydu ? Büyük bir alışkanlık yaratan sitenizi gerçekten
kaybedecekmiyiz ? Bu durum gerçekse doğal olarak çok üzüleceğim. Siteniz gerçekten çok iyiydi. Güzel, eğitici ve seviyeli bir yayıncılığınız vardı. Gençlere olmaları gereken yolu göstermekteki titizliğiniz takdire layıktı. Burada gençlere iyi, hoş ve örnek olabilme gücünü kendimde bulabiliyordum. Eğer bir daha görüşemiyeceksek siz ve çalışanlarınıza hayatınız boyunca başarılı olmanızı diler
saygılar sunarım. Sağlıcakla kalınız.
Hürmetlerimle...
Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.
İnşallah artık beraberiz.Tek isteğim bu seferki sunucumuzun güzel çalışması, çünkü diğer yerlerle anlaşamadık ve dün ben pes ettim, 15 gündür siteyi doğru bir yere taşımak için gözüme doğru düzgün uyku girmedi (lafın gelişi değil cidden uyuyamadım) sürekli uğraştık ettik, artık hayırlısı demekten başka çarem yok.Bu sunucu güzel giderse burdayız, yok eğer gitmezse o zaman ne olur bilinmez.
ushuaia'nın dediği gibi kapandığını ilk gördüğüm üzüldüm, kahroldum desem yeridir.umarım emekleriniz boşa gitmez.forumun devam etmesinden yanayız böyle seviyeli bir sitenin daimi olması dileğiyle.
O yazıyla karşılaştığımda ben de çok üzüldüm.Ama inşallah bir sorun çıkmaz.Verdiğin emekler için eline sağlık diyorum taNGo.Bu sitenin varolması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz
olsunda yavaş olsun taNGo bende çok üzüldüm doğru dürüst netin başına bile geçmedim forum yok diye . umarım bi sorun çıkmaz birde temam falan eskisi gibi bundan iyisi şamda kayısı
evet o yazıyı okuyunca ne kadar üzüldüğümü analtamam siteyi gercekten katybettik zannettim ama görüyorum ki tükkiye forum yine ve dimdik ayakta bu beni cok mutlu etti eline sağlık tango cok teşekkürler cok sağol:)