Merak ve üzüntü

Forum Yöneticilerine İletmek İstediğiniz Görüşleriniz, Düşünceleriniz, Önerileriniz, Şikayetleriniz..
Kullanıcı avatarı
ushuaia
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Merak ve üzüntü

Mesaj gönderen ushuaia »

Dün siteye girmek istediğimde bir yazı ile karşılaştım. Sitenin kapatılacağı konusunda bir yazı idi. Tabii ki üzüldüm. Bugün alışkanlık üzerine siteyi kontrol etmek için geldiğimde site açıktı. İçerisini kontrol ettiğimde ise genelde 6 Haziran 2006' da gönderilmiş yazılar vardı. Daha sonraki tarihlerdeki yazıları göremedim.
Üstadım, dünkü yazı doğrumuydu ? Büyük bir alışkanlık yaratan sitenizi gerçekten
kaybedecekmiyiz ? Bu durum gerçekse doğal olarak çok üzüleceğim. Siteniz gerçekten çok iyiydi. Güzel, eğitici ve seviyeli bir yayıncılığınız vardı. Gençlere olmaları gereken yolu göstermekteki titizliğiniz takdire layıktı. Burada gençlere iyi, hoş ve örnek olabilme gücünü kendimde bulabiliyordum. Eğer bir daha görüşemiyeceksek siz ve çalışanlarınıza hayatınız boyunca başarılı olmanızı diler
saygılar sunarım. Sağlıcakla kalınız.
Hürmetlerimle...
Yetişmiş her insanın içinde, oynamak isteyen bir çocuk vardır.

Nietzsche
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

İnşallah artık beraberiz.Tek isteğim bu seferki sunucumuzun güzel çalışması, çünkü diğer yerlerle anlaşamadık ve dün ben pes ettim, 15 gündür siteyi doğru bir yere taşımak için gözüme doğru düzgün uyku girmedi (lafın gelişi değil cidden uyuyamadım) sürekli uğraştık ettik, artık hayırlısı demekten başka çarem yok.Bu sunucu güzel giderse burdayız, yok eğer gitmezse o zaman ne olur bilinmez.
Dreams
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

inşallah böyle devam eder. harcadığın emeği hepimiz biliyoruz tango..
82gokhan

Mesaj gönderen 82gokhan »

ushuaia'nın dediği gibi kapandığını ilk gördüğüm üzüldüm, kahroldum desem yeridir.umarım emekleriniz boşa gitmez.forumun devam etmesinden yanayız böyle seviyeli bir sitenin daimi olması dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
onurkaya
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen onurkaya »

O yazıyla karşılaştığımda ben de çok üzüldüm.Ama inşallah bir sorun çıkmaz.Verdiğin emekler için eline sağlık diyorum taNGo.Bu sitenin varolması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız.
[b]Akıl gibi mal,
İyi huy gibi dost,
Edep gibi miras,
Bilgi gibi şeref olmaz

Hz. Ali[/b]
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Elimizden geleni yaparız biz burdayız.
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

sitede eskisine nazaran yavaşlık olabilir, bunu sorun olarak kimse görmesin.
Dreams
Kullanıcı avatarı
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen zeynep_1114 »

olsunda yavaş olsun taNGo :) bende çok üzüldüm doğru dürüst netin başına bile geçmedim forum yok diye . umarım bi sorun çıkmaz birde temam falan eskisi gibi bundan iyisi şamda kayısı
ersines

Mesaj gönderen ersines »

sitenin tekrar açilmasina gerçekten çok sevindim..dün çok üzülmüştüm..umarim herşey hayirlısı olur :)
butterflyyy

Mesaj gönderen butterflyyy »

evet o yazıyı okuyunca ne kadar üzüldüğümü analtamam siteyi gercekten katybettik zannettim ama görüyorum ki tükkiye forum yine ve dimdik ayakta bu beni cok mutlu etti eline sağlık tango cok teşekkürler cok sağol:)