Çoğu evli çift bunu söyler, evlilik aşkı öldürüyor keşke hep flört kalsaydık,sizce sorun onlarda mı? sevgi ve aşk yenilenmesi gereken bişeymi?Siz 60'ınızda da aşık olurmusunuz aynı kişiye yoksa zorunlu bir bağlılık mı kalır aranızda?
evlilik aşkı öldürmez ama kadının burada çok büyük rolü vardır her zaman kilitli bir sandık gibi keşvettikçe keşvedilecek yanı olmalıdır iki kişi her şeyi ortaya dökerse belirli zaman sonra konuşacak hiç bir şeyleri kalmaz.çift her şeyi konuşa bilmeli yaşamlarındaki her şeyi yenilenmeliler.bukalemun gibi degişip hayata renk katmalılar yoksa sıkılırlar evlilik bir alışkanlıktır bunu güzelleştirmek insanların elinde
keşvetmeli insan birbirini küçük bir gülden bir oyuncaktan eve alınan yeni bir eşyadan mutlu olup heyacanlanmalı en önenlisi paylaşmalı ve paylaşmayı bilmeli 13 yıldır evliyim ama halan ilk gün gibi aşıgım eşime anlata bildimmi bilmem ama hiç bir zaman maddiyatçı olmayacaksınız maddiyat maneviyatı bitiriyor bana göre anlıyacan ve anlayacak
evlenmedim, yorum yapamam. ama yani aşkı nasıl anladığınıza da bağlı biraz bu.. aşkı başka bir başlıkta bahsedilen gibi, acı çekmekle aynı anlamda görüyorsanız, evlenince ve her şeyi paylaşınca acı pek olmaz sanki içinde.. o yüzden de o aşk ölür. ama benim bilip, yaşadığım aşkların içinde acı olmaz, bu yüzden de benim aşkımı öldürmez.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
askin olmesi evlilige degil iliskiyi yasayan 2 kisiye baglidir, 20-30 yil evli olupta hala birbirlerine asik olan esler taniyorum... onemli olan aski koruyabilmek..
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
rüya yazdı:evlilik aşkı öldürmez ama kadının burada çok büyük rolü vardır her zaman kilitli bir sandık gibi keşvettikçe keşvedilecek yanı olmalıdır iki kişi her şeyi ortaya dökerse belirli zaman sonra konuşacak hiç bir şeyleri kalmaz.çift her şeyi konuşa bilmeli yaşamlarındaki her şeyi yenilenmeliler.bukalemun gibi degişip hayata renk katmalılar yoksa sıkılırlar evlilik bir alışkanlıktır bunu güzelleştirmek insanların elinde
Arkadaşımıza tamamen katılıyorum ve Rumuzundan anlaşıldığı üzere bir bayan onunla hayatını birleştirecek erkek çok şanslı çok mutlu olacağına eminim Tşk Rüya KAlbine sağlık