Anket!!!!! Evlİlİk AŞki ÖldÜrÜrmÜ??

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
gargoyle
Quick Friend
Quick Friend

Anket!!!!! Evlİlİk AŞki ÖldÜrÜrmÜ??

Mesaj gönderen gargoyle »

Çoğu evli çift bunu söyler, evlilik aşkı öldürüyor keşke hep flört kalsaydık,sizce sorun onlarda mı? sevgi ve aşk yenilenmesi gereken bişeymi?Siz 60'ınızda da aşık olurmusunuz aynı kişiye yoksa zorunlu bir bağlılık mı kalır aranızda?
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen rüya »

evlilik aşkı öldürmez ama kadının burada çok büyük rolü vardır her zaman kilitli bir sandık gibi keşvettikçe keşvedilecek yanı olmalıdır iki kişi her şeyi ortaya dökerse belirli zaman sonra konuşacak hiç bir şeyleri kalmaz.çift her şeyi konuşa bilmeli yaşamlarındaki her şeyi yenilenmeliler.bukalemun gibi degişip hayata renk katmalılar yoksa sıkılırlar evlilik bir alışkanlıktır bunu güzelleştirmek insanların elinde
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

aşk aslında doğarken nasıl bir yapıda doğmuşsa , ölmünüde o yapı belirler ... prematüre bir aşk tabii ki ölecektir... :)
Kullanıcı avatarı
gargoyle
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen gargoyle »

Kusura bakmayın ama bende rüya ya katılıyorum en büyük rol kadın da olmalı bence her geçen gün yeni bir kilit açılmalı....
Kaybetmeyi Bilmeyen Asla Kazanamaz....

''POWERED BY GARGOYLE''
Kullanıcı avatarı
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen zeynep_1114 »

flört dönemindeki heyecanın evlilikten sonrada aynı hızla devam etmesi imkansız birşey . yaşadığımız hangi olay ilk günkü heyecanını koruyor ki??
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen rüya »

keşvetmeli insan birbirini küçük bir gülden bir oyuncaktan eve alınan yeni bir eşyadan mutlu olup heyacanlanmalı en önenlisi paylaşmalı ve paylaşmayı bilmeli 13 yıldır evliyim ama halan ilk gün gibi aşıgım eşime anlata bildimmi bilmem ama hiç bir zaman maddiyatçı olmayacaksınız maddiyat maneviyatı bitiriyor bana göre anlıyacan ve anlayacak
tugaL
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen tugaL »

evlenmedim, yorum yapamam. ama yani aşkı nasıl anladığınıza da bağlı biraz bu.. aşkı başka bir başlıkta bahsedilen gibi, acı çekmekle aynı anlamda görüyorsanız, evlenince ve her şeyi paylaşınca acı pek olmaz sanki içinde.. o yüzden de o aşk ölür. ama benim bilip, yaşadığım aşkların içinde acı olmaz, bu yüzden de benim aşkımı öldürmez.
[b]Kuşlar uçar diyar diyar el edemem beni almazlar diye..gurbet çürür güneşin kapanışında..beklediklerim kalır uçar uçurumlarda...[/b]
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

askin olmesi evlilige degil iliskiyi yasayan 2 kisiye baglidir, 20-30 yil evli olupta hala birbirlerine asik olan esler taniyorum... onemli olan aski koruyabilmek..
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
666
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen 666 »

rüya yazdı:evlilik aşkı öldürmez ama kadının burada çok büyük rolü vardır her zaman kilitli bir sandık gibi keşvettikçe keşvedilecek yanı olmalıdır iki kişi her şeyi ortaya dökerse belirli zaman sonra konuşacak hiç bir şeyleri kalmaz.çift her şeyi konuşa bilmeli yaşamlarındaki her şeyi yenilenmeliler.bukalemun gibi degişip hayata renk katmalılar yoksa sıkılırlar evlilik bir alışkanlıktır bunu güzelleştirmek insanların elinde

Arkadaşımıza tamamen katılıyorum ve Rumuzundan anlaşıldığı üzere bir bayan onunla hayatını birleştirecek erkek çok şanslı çok mutlu olacağına eminim Tşk Rüya KAlbine sağlık
Kullanıcı avatarı
silentstorm
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen silentstorm »

Evlilik aşkı nasıl öldürebilir ki? Evlilik aşka farlklı bir boyut ve anlam katar bence..