Aldatmak Zevklidir

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
gargoyle
Quick Friend
Quick Friend

Aldatmak Zevklidir

Mesaj gönderen gargoyle »

'Aldatmak zevklidir'
Hülya Avşar yine gündem yaratacak açıklamalar yaptı. İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi'nden "girişimci sanatçı" plaketi alan Avşar, "Siz de kocanızı aldattınız mı?" sorusuna hiç kimsenin beklemediği bir yanıt verdi. Avşar, "Aldatmak zevklidir. Ben de aldatmak istedim, hatta hoşuma giden adamlar da oldu ama evliyken kimseyle beraber olmadım" dedi.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, ünlü sanatçı şöyle devam etti: "Çünkü hem anneydim hem de aldığım terbiye kocamı aldatmamı engelledi. Ben herkesin düşündüğü ama söyleyemediği bir konuyu dillendiriyorum. Çağımızda artık kadınlar da erkekler kadar aldatıyor. Herkes aldatmanın zevkli olduğunu düşünür ama söyleyemez. Ben 'Evlenmeden önce beni aldatırsa affetmem' diyordum. Sonra defalarca affettim. Affetmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Şimdi Kaya ile haftanın 4 günü oturup sohbet ediyoruz ve ben bundan büyük keyif alıyorum."
Kullanıcı avatarı
zeynep_1114
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen zeynep_1114 »

Boşanığından beri ne yaptığını ne söylediğini bilmez durumda. bu açıklamaları aldatılmış olmanın verdiği ağır psikoloji ile yapıyor sanırım
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Buna ben de katılıyorum.İnsanlar şaşırmış...
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

yaptığı hiçbir iş yok bunlarla gündemde kalıyor. ne bir albüm çalışması ne de çektiği bir film var en son bir dizi çekiyordu halen devam ediyormu bilemiyorum.. onunda dizi denecek yeri yok saçma bir senaryosu var. kaldıki oyunculuk yeteneğininde olmadığını düşündüğüm biri. dizi reytingleride az ki bu yola başvuruyor.. aldatma meselesine gelince geçmişteki sansasyonları ortada.
nedense evlenince sınıf atlıyorlar. böylede bir düşünce tarzı var,geçmişleri evlenince birden tertemiz oluveriyor...
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

yeni bi yorum getirmiş kadın :
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
hayal84
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen hayal84 »

ne kadar seviyesiz bir duruma geldi bu kadın
Kullanıcı avatarı
burakecem
Quick Friend
Quick Friend

Mesaj gönderen burakecem »

Yazık bu kadına ya aldatılmanın verdiği acıyla ne söyldiğini bilmiyo aldatmak ancak adilere yakışan birşeydir bunu oda biliyo ama şu anda ne söylediğini bilmiyo...
Ecemle Ecele Giderim...