Evlenmek icin Asik olmak sartmi>?

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

O zaman aşkı pasifize etmiş oluyorsunuz işte o sizin dediğin aşk olmaktan çıkıyor belli bir zaman sonra ... aşk ... aşk çok farklı bir şeydir ... aşık olan birisiyle uyuşturucu bağımlısı arasında benzerlik vardır aşkın dozajı artıkça daha fazla ister insan ama gel gelelim zamanla tükendikçe de kötü sonuçlara yol açar ... aşk lazım ama aşkı sevgiye dönüştürmek kolay iş değildir dikkatli olmak lazım ...
Kullanıcı avatarı
Painkiller
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Painkiller »

Sagolun.. goruslerinizi acik acik paylastiginiz icin...

Evlenmiyorummmmmmmmmm... :lol: :lol:

bugunun en mutlu insani benim.. :wink:
Ya varim..
Ya yokum..
Kullanıcı avatarı
MARTI
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen MARTI »

c|ost yazdı:Her şeyinizle hazır olmalısınız. Muhattabınız sadece 1 kişi olmalı, o da aşık "olduğunuz insan". Kararlar çift taraflı verilmeli, sadece bir kişinin istemesi ile tabi ki olmaz. Evlilik kararları her zaman erken verilmiş kararlardır. Bundan belki 10 sene sonra da bu kararı verseniz yine de erkendir. Kimsenin evliliğe hazırım, hadi bakalım evleniyoruz dediğini duymadım. Birçok taş yerine oturmuş olmalı ama evlendikten sonra da o taşların yenileri yerine yavaş yavaş oturacaktır.
...
Sonuç olarak; evlenmek için aşık olmak şart. Bütün kriterler de yerine oturursa ve psikolojik olarak hazırsanız hiçbir sorun yoktur. "Bilmiyorum" kelimesi kadar tehlikeli bir yargı yoktur. Ya evet'dir ya da hayır. "Evet karar verdim" değil, "karar verdik" olmalı. İşte bu kadar.
Gayet iyimser bir yaklasim. Lakin clost, bildiginin aksine 'benim' gibi, evlilige hazir olan ve hatta hadi bakalim evleniyoruz da dahi diyebilecek olanlar da var. Cünkü; bence birseyi fazla uzatmanin anlami yoktur, ki iliskilerde de böyledir kendi kanaatimce. Belki de ask gibi soyut bir kavrama kati surette inanmadigimdandir. Ve benlik yerine, bizlik ilkesine de olabildigince sadik kalmisimdir herzaman.

Ne isem.. Ilginc görüsler.

Bu arada Painkiller, verdigin karar adina hayirlisi olsun. Dilerim bugünden de mutlu bir insan olursun herzaman icin:)
DareDeviL
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen DareDeviL »

Aşık olmadıgım bir kişiyle evlenmeyi düşünemiyorum bile hayatta öle bişi yapmam herhalde :)
[align=center][img]http://img7.exs.cx/img7/9605/remixlerdjgif9ha4hw.gif[/img][/align]
Kullanıcı avatarı
LaDy
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen LaDy »

Hayir tabi hatta asik øldugum kisiyle evlenmem.. :oops:
[color=#ff80ff][b]Çok konuşan ben konuşmak için çıldıran ben,uzun sessizliklerin insanı oldum.Ağzımdan çıkacak sözcüklerin neler olabileceğini bilmiyorum,belki de ondan suskunluğum.Bilemiyorum, belki en doğrusu susmak..[/b][/color]
Kullanıcı avatarı
dante_mi5
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen dante_mi5 »

aşık olmak güzelde evlenmek bana göre değil ama bunu ilerde anlarım tabi
yınede önümüzdeki 10 yıl evlenmeyi düşünmüyorum böyle bir baslık attığınız için sağolun
ayrılık unutanlara mahsustur
ben senı untamadımkı
ben senden ayrılamadımkı
soyle sucumuz neydı bızım
IcEman

Mesaj gönderen IcEman »

bence evlenmek için aşık olmak şart tabi ki aşktan anladığınız neyse.. ben gercek sevgi olarak kabul ediyorum ( yanlışılarıyla doğrularıyla.. )...
..eğer mantık evliliği yapılmıyorsa.. (ki ben ona genelde cıkar ilişkisi evliliği diyorum )
.. ve aşkınızın içerisinde sevgi saygı güven unsurlarıda bulunuyorsa... ben değil biz denilebiliyorsa.... sadece onunla değil cevresiyle de evlendiğinizi kabullenebiliyorsanız.... olur...

cok yaşamışımda sanki....

Mesut BARKIN
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen Mesut BARKIN »

Asik olmak Sart degil Asik Olup Anlasamayanlari göruyoruz... bence Anlasmak önemli...
Sevenleri Sevmeyen Sevilmesin......!