güzel şey sevmek imkansızda olsa güzel ama hayat tükeniyor bu konuda sarı gelin'e de hak veriyorum benim davam ben elimden geleni yaptım davası yoksa çoktan çizmiştim üzerine kalın bir çizgiyi birdaha silmemecesine ...
olayım sevdiğimi dünyaya duyurmak değil ki, o ben sevdiğime bile duyuramamışken ...
sevdiğin onu sevdiğinden habersizse ben anlamadımki elinden geleni nasıl yaptın?valla ben seni anlayamadım,eğer ona da böyle yapıyorsan kusura bakma kızın hiç suçu yok.şurada herşeyi bu kadar açık paylaşırken ben anlayamadım,o nasıl anlasın ya..ya bak istersen senin için ben yaparımk bunu,çekerim kızı kolundan,kır kıçını otur kız şuraya derim,durum bu,böyle böyle derim.gönlün varsa tamam yoksa hadi ikile derim.ben seni sensiz sevmeyide bilirim derim.ama bu hikayede kısır döngülükten kurtulursun..
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Bunun statikosunu yaratmaya gerek yok aslında. Ona nasıl olacağını ya da ne yapması gerektiğini anlatırken bence kendimize bir bakalım Ahmete ahkam kesen bizlerin kendimize hayrı var mı. Kim aşkını hangi akla uydurmuş ki. Bırak dağınık kalsın, biz konuştukça acı çekecek, karışacak hayalleri...
yo siz konuşmaya devam edin sizin konuşmanızda memnunum, zannetmeyin ki ben bu dedikleriniz yapmadım yada yapamam ama bunları yapabilmek için sizi engelleyen birşeyler var demektir ve belkide burada hiçbir zaman açıklanamayacak sebepler ... iş sizin takıldığınız noktada olsaydı kolaydı tabiki o denilenleri yapmak, zannedersem bu konuda Alamut bana daha hak verecektir ... zaten böyle olmasaydı imkansız demezdi zannedersem o da ...
ben seni anlamıyor değil...alamut bence sen gerekenden fazla konuşuyorsun..sen sızlanıyormusun..ben sızlanıyormuyum.hepimizin imkansızı var..yüreğimize gömüp delikanlı gibi yaşamayıda biliyoruz..
ya cok tuttum kendimi yazmayim diye ama bakin arkadaslar
ahmet benim yaklasik 3 yildir arkadasim dostum ve kankimdir
cok sey paylastik onunla dertlerimizi mutluluklarimizi
burda onu benden iyi taniyan yok beni de ondan iyi taniyan yok.
ahmet'in olayi biraz farkli olay'in ic yuzunu bilmediniz icin degisik
yorumlar getiriyorsunuz olay'in ic yuzunu burda yazamaz
herkes'in bilmesine gerek yok.
bazen insanlari bizleri bizim disimizda engelleyen seyler cikar.
sen bir sey yapmak istersin ama yapamazsin.
misal 4,5 ay once ki benim durum bizde de elimiz kolumuz
resmen kitlenmisti.
kusura bakmayin ahmet'in sanki cesaret yok soluyemiyormus
gibi aksedilmesine gelemem olay'in ic yuzu soyleyememek degil.
oyle olsa cok rahat soyleyecegine kalibimi basarim!!!
ahmet'e haksizlik yapilmasinada hayatta gelemem.
kimse kusura kalmasin.
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
nefret,son üç yıldır kardeşimi yitirmekle başlayan hayat kabusu ile koyun koyunaydım..neler geçirdiğim bir yukardaki bilir birde ben..gönülden yanamı ??hiç şansım olmadı,bu yüzden arkadaşlarım adımı sarı gelin koydu..kim imkansızın içinde değilki?ben değilmiyim ,alamut değilmi,ya da kim varsa..eğer ahmer buraya birşeyler yazıyorsa paylaşmak içindir,o na kayıtsız kalmak bizi bozar.benim tek dileğim onun kendini bu kısır döngüden çekip çıkarmasıdır.onu anlamak ya da ona hak vermek onu bir adım öne götürmez..bende üç sendedir çürümeyi seçmiştim kardeşimle,ama sonunda gördüm ki bana karşı çıkanlar haklıydı alkışlayanlar değil..ben ahmedi anlıyorum,duygularına ve kişiliğine saygım var..ama eğer birşey insanın ruh sağlığına acı ve ızdırap veriyorsa,onu bu kalıptan çıkarığ bir parçan yapmayı başarmak gerekir.bu güç hepimizin içinde var,yeterki bunu istiyelim..ahmet i savunman çok onurlu bir davranış,ama onu anlamayanlara yada ona saygısı olmayanlara karşı savun ahmet i..bana karşı değil.ben sizin karşınızda değil yanınızda olan biriyim.tek çıkarım bir parça gülümsemenizdir,ya da kendinizi iyi hissetmenizde payım olmasıdır..
ahmet 26 yaşında,duygularını ve öfkelerini kendinin dile getirme hakkını ona iade etmek lazım güzel kız..