80'li yılların unutulmaz dizileri

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

80'li yılların unutulmaz dizileri

Mesaj gönderen dJ4 »

Bugün aklıma geldide hani cumartesi günleri trt saat 3 te açılırdı ve yanlış hatırlamıyorsam 4 yada 5 gibi "kara şimşek" çıkardı sene 85-86 gibiydi ... Sırasıyla kara şimşek'ten sonra "Şahin" adlı bir dizi daha sonra "Başka bir dünya" diye bir dizi gösterime girmişti ve zannedersem "görünmez adam" isimli diziden sonra bu furya sona ermişti ... Galiba o zamanın en popüler bilim kurgu dizileriydi bunlar ... Merak ettim bakalım forumda bu dizileri benden başka hatırlayan biri çıkacak mı :)
Kullanıcı avatarı
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ChristmasTime »

Ooo hocam. Bide 80 lerin sonlarına doğru olması lazım, biraz buğulu hatırlıyorum Ziyaretçiler diye bi dizi vardı TRT2'de. İnsan kılığındaki kertenkeleler Dünya'yı istila etmiş sözde. Dünya'dakilerde Iraklı direnişçiler misali örgütlenmişler çatışıp duruyolardı. Bu kertenkele sürüsününün içinde de entrikalar dönüyodu falan Diana bide martha die iki hatun hatırlıyorum. Kavga ederlerdi. Yüzlerinin derisi soyulurdu falan. Fare, tarantula yada yılanla beslenirlerdi. Akıllara zarar bişidi. Aslında bu trt de baya baba arşiv var ama neye yarar. Bekletiyo öle raflarda. Bu bahsettiğim dizi baya dehşet bişidi ya. Hatırlarsınız.
[size=150][color=red][b]Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
maTime
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen maTime »

FAVORİLERİM:
-Air Wolf (kara şimşeğe alternatif helikopter),
-Atlantis'den Gelen Adam (Dallas'ın Boby'si oynuyordu elleri ördek gibi perdeli adam),
-Shogun (Japonya'da mahsur kalan, evine bi' türlü dönemeyen adam),
-Watson Family,
-Little House on the prairie (Küçük Ev),
-Sanfransisko Sokakları (Beasty Boys'un Sabotage Klibine çok sevinmiştik),
-Profesyoneller (İngiliz gizli servisi maceraları),
-Magnum PI(dehşet güzel bir corvette vardı,kırmızı, plakası magnum pi),
-Miami Vice(bir klasik),
-Flamingo Yolu (Şerif Titus=Taytıs),
-25. Yüzyıl (StarWars'ın dizisi), -
-Galaktika (Saylonlular Müthişti)
-Tatlı Sert (ingiliz usulü charlie'nin melekleri)
-Cennet Adası ( Dilimize bi' aralar yerleşen, cücelere ve kısa boylulara Tatü dediğimiz vakitler)
-Mork ve Mindy (uzaylı Robin Williams)

Dallas'ı , Şahin Tepesi'ni, Hanedan'ı ve Aşk Gemisi'ni saymıyorum..bay gelirdi seyrederken bakmazdım bile... :)

-Bi'aralarda ekspres diziler koyardı trt. P.tesi, çarşamba, cuma günleri yayınlanırdı...Bir tanesini hatırlıyorum hayal-meyal ama adını çıkartamadım..Bir gerilim dizisiydi..Adamın teki durmadan insanları öldürüp bahçesine gömüyordu.Filmin sonunda bahçe, arkeolojik kazı yerine dönmüş, polisler çıkan cesetleri sayamıyorlardı..Bö'le bişe..
Keep This Frequency Clear !!
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

ChristmasTime yazdı:Ooo hocam. Bide 80 lerin sonlarına doğru olması lazım, biraz buğulu hatırlıyorum Ziyaretçiler diye bi dizi vardı TRT2'de. İnsan kılığındaki kertenkeleler Dünya'yı istila etmiş sözde. Dünya'dakilerde Iraklı direnişçiler misali örgütlenmişler çatışıp duruyolardı. Bu kertenkele sürüsününün içinde de entrikalar dönüyodu falan Diana bide martha die iki hatun hatırlıyorum. Kavga ederlerdi. Yüzlerinin derisi soyulurdu falan. Fare, tarantula yada yılanla beslenirlerdi. Akıllara zarar bişidi. Aslında bu trt de baya baba arşiv var ama neye yarar. Bekletiyo öle raflarda. Bu bahsettiğim dizi baya dehşet bişidi ya. Hatırlarsınız.
Ya geçenlerde o dizinin bütün bölümlerini içeren bir dvd gördüm sonradan almadım diye çok pişman oldum bir daha görürsem kesin alacam :)
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

ben dallası, küçük evi ve şaraşimşeği hatırlıyorum....

ama favori dizim küçük evdi :P
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Ah A Takımı ahhh. Hannibal Smith, Murdock, Face, B A (Bi Ey (Zenci olan)) v.b. karakterler vardı her hafta sabırsızlıkla beklerdim.Bide Görevimiz Tehlike yi tabi :) Mavi Ay ' ı unutmayalım birde Bruce Willis li :P

A Takımı

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Mavi Ay

Görevimiz Tehlike

Dreams
Kullanıcı avatarı
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ChristmasTime »

kilahmet yazdı:
ChristmasTime yazdı:Ooo hocam. Bide 80 lerin sonlarına doğru olması lazım, biraz buğulu hatırlıyorum Ziyaretçiler diye bi dizi vardı TRT2'de. İnsan kılığındaki kertenkeleler Dünya'yı istila etmiş sözde. Dünya'dakilerde Iraklı direnişçiler misali örgütlenmişler çatışıp duruyolardı. Bu kertenkele sürüsününün içinde de entrikalar dönüyodu falan Diana bide martha die iki hatun hatırlıyorum. Kavga ederlerdi. Yüzlerinin derisi soyulurdu falan. Fare, tarantula yada yılanla beslenirlerdi. Akıllara zarar bişidi. Aslında bu trt de baya baba arşiv var ama neye yarar. Bekletiyo öle raflarda. Bu bahsettiğim dizi baya dehşet bişidi ya. Hatırlarsınız.
Ya geçenlerde o dizinin bütün bölümlerini içeren bir dvd gördüm sonradan almadım diye çok pişman oldum bir daha görürsem kesin alacam :)
Valla abi varsa öle bi hizmet ve gidip alırsan yada görürsen biyerlerde banada haber verebilirsen çok sevinirim inanki :) Baya kalite bişidi.
[size=150][color=red][b]Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...[/b][/color][/size]
IcEman

Mesaj gönderen IcEman »

benim izlediklerim kara şimşek ,şahin , ziyaretçiler ,atlantisten gelen adam vardı ama onu yarım yamalak hatırlıyorum.. :) heyy gidi günler heyy...
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen vişne »

Kara şimşek, A takımı, mavi ay, görevimiz tehlike,San fransisco sokakları, shogun,küçük ev, dallas, şahin tepesi bunlar benim de ilk aklıma gelenler.Ama türk filmlerinden "Kartallar yüksek uçar" ın da başka bir yeri var hani. Eh, bu filmle "hanım ağa" lafı dilimize yerleşti sayılır.
Bir de lisedeyken "muhteşem ikili"ye (perfect strangers) çok gülerdim. Kuzen Larry ve Balki; bir döneme imza atmış Laurel ve Hardy gibi idiler sanki.
Kara mizahta ise "evli ve çocuklu" favorimdi.