Unutulmaz sahneler

Vizyondaki filmler, tiyatrolar, haberler..
Kullanıcı avatarı
vişne
Super Friend
Super Friend

Unutulmaz sahneler

Mesaj gönderen vişne »

Film sektöründe çalışan bir İngiliz şirketi 4 bin 400 kadın ve erkeğe, "Sinema tarihinin en unutulmaz sahnesi"ni sordu. Böylece aşağıdaki liste oluştu.

ERKEKLERİN FAVORİ SAHNELERİ
Olağan Şüpheliler: Gizemli 'Keyser Soze' karakteri hakkındaki gerçeğin ortaya çıkması ve Kevin Spacey'in polis karakolundan ayağının aksamasını düzelterek yürüyüp uzaklaşması...
Baba: Film şirketi sahibi Jack Woltz'un, sabah uyandığında yatağında en sevdiği atının kesik başını gördüğü an.
Taksi Şoförü: Robert De Niro'nun canlandırdığı 'Travis Bickle'in ayna önünde kendi kendine "Bana mı söylüyorsun" dediği sahne.
Alien: Yaratığın yavrusunun, Sigourney Weaver'in canlandırdığı Kane'nin karnını yarıp dışarı çıktığı an...
Singin' In The Rain: Gene Kelly'nin yağmurda dans edip şarkı söylediği sahne.
Er Ryan'ı Kurtarmak: Beş dalda Oscar kazanan filmin tüm savaş sahneleri.
Şeytan: İçine şeytan giren Regan Macneil'in başını yüz seksenderece çevirdiği sahne.

KADINLARIN FAVORİ SAHNELERİ
Kazablanka: Efsane filmdeki Rick Blaine ve IIsa Laszlo karakterlerinin havaalanındaki dokunaklı veda sahnesi.
Harry ile Sally Tanışınca: Meg Ryan'ın canlandırdığı 'Sally Albright'ın bir restorandaki 'sahte orgazm'ı.
Thelma ve Louise: Filmin kahramanlarının 1966 model Ford marka otomobilleriyle suya daldıkları an.
Kirli Dans: Tabii ki finaldeki dans sahnesi.
Özel Bir Kadın: Fahişe rolündeki Julia Robert'ın lüks mağazada alışveriş yaptığı sahne.
Sapık: Alfred Hitchcock'un yönettiği filmin unutulmaz banyo sahnesi.
Cumartesi Gecesi Ateşi: John Travolta'nın beyaz takım içinde dans ettiği an.
Edward Makaseller: Makastan ellere sahip olan talihsiz kahramanın aşık olduğu kız için buza şekil verdiği bölüm.

Kaynak:Sabah
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Benim unutamadığım sahne teknolojinin ulaştığı son nokta olan "matrix reloaded"taki iki tırın çarpışma sahnesi :)
Kullanıcı avatarı
alaybozan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen alaybozan »

Baba: Film şirketi sahibi Jack Woltz'un, sabah uyandığında yatağında en sevdiği atının kesik başını gördüğü an.
kesinlikle...
ufo gören masum köylü!! Koçum benim!!
Kullanıcı avatarı
iSkocYaLI
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen iSkocYaLI »

işta sahne goradan
arif yayıncıya sinirleyip arabasına bineceği esnada yaşlı amca geliyo götürmesini istiyo yolda giderken şu replik geçiyor
müzik dinlermisin müzik ?
ne tür dinliyon ?
hadiii
yabancı dinlemem ben yabancı çalma anamıza sövüyolar bilmiyom
anne kaç yaşında
anne daha genç 95 yaşında
merak etme bu grup yeni ananı tanımıyolardır daha

koptum bu sahnede hatta yarıldım desem yeridir eauehaueha
[b][i][glow=black][color=red]¤°²¤ºî§]{ø¢¥âL²°¤[/glow][/color][/i][/b]
Kullanıcı avatarı
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ChristmasTime »

*"Bir Zamanlar Amerika" filminde Maximillian Bergovicz' in (John Wood) kendini çöp arabasının öğütücü kısmına atarak intihar ettiği sahne.

*Beşinci Element filminde, taksinin içindeki Korben Dallas (Bruce Willis) ve LeeLoo'nun (Milla Jovovich) polisten kaçtıkları sahne.

*Karayip Korsanları'nda Kaptan Jack Sparrow'un gemisi batarken, yelken direğinden iskeleye ayak bastığı sahne.

*Bravehart taki o malum sahne :)
[size=150][color=red][b]Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

*Karayip Korsanları'nda Kaptan Jack Sparrow'un gemisi batarken, yelken direğinden iskeleye ayak bastığı sahne.
Bu filmin hiçbir yerini unutamıyorum. Hayran kalmıştım adama
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ChristmasTime »

Haklısın dostum. Johnny Depp farkı dielim :) Gerçi sinemadan sonra evde seyretmek pek tatmin edici olmuyo ama idare edioruz.
Filmden aklımda kalan bir iki sahne daha var. Mesela demirci atölyesindeki karşılaşma, İnterceptor'ı kaçırmaları, filmin hemen başlarında valinin kızını esir alıp, askerlerin elinden kaçışı vs...
[size=150][color=red][b]Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Şahsen adamın her yaptığı çok güzeldi. Evde vcd var arada sırada bir bakıyorum. Şu tavırları garip davranışları, yaptıkları filan, özelliklede tipiyle tam uyuşmuş :)
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
Antikky
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Antikky »

Hacker2 takedown
filmi her yeri süper ama sonundaki bankamatikte yazan "Free Kevin" beni çok etkilemiştir.
En azından olayın gerçek olduğunu ve bu işlerin nasıl yapıldığı hakkında bilgisi olan ben için gerçekten süper ötesi bir sahneydi.