Ya geçenlerde o dizinin bütün bölümlerini içeren bir dvd gördüm sonradan almadım diye çok pişman oldum bir daha görürsem kesin alacamChristmasTime yazdı:Ooo hocam. Bide 80 lerin sonlarına doğru olması lazım, biraz buğulu hatırlıyorum Ziyaretçiler diye bi dizi vardı TRT2'de. İnsan kılığındaki kertenkeleler Dünya'yı istila etmiş sözde. Dünya'dakilerde Iraklı direnişçiler misali örgütlenmişler çatışıp duruyolardı. Bu kertenkele sürüsününün içinde de entrikalar dönüyodu falan Diana bide martha die iki hatun hatırlıyorum. Kavga ederlerdi. Yüzlerinin derisi soyulurdu falan. Fare, tarantula yada yılanla beslenirlerdi. Akıllara zarar bişidi. Aslında bu trt de baya baba arşiv var ama neye yarar. Bekletiyo öle raflarda. Bu bahsettiğim dizi baya dehşet bişidi ya. Hatırlarsınız.
Dreams |
Valla abi varsa öle bi hizmet ve gidip alırsan yada görürsen biyerlerde banada haber verebilirsen çok sevinirim inankikilahmet yazdı:Ya geçenlerde o dizinin bütün bölümlerini içeren bir dvd gördüm sonradan almadım diye çok pişman oldum bir daha görürsem kesin alacamChristmasTime yazdı:Ooo hocam. Bide 80 lerin sonlarına doğru olması lazım, biraz buğulu hatırlıyorum Ziyaretçiler diye bi dizi vardı TRT2'de. İnsan kılığındaki kertenkeleler Dünya'yı istila etmiş sözde. Dünya'dakilerde Iraklı direnişçiler misali örgütlenmişler çatışıp duruyolardı. Bu kertenkele sürüsününün içinde de entrikalar dönüyodu falan Diana bide martha die iki hatun hatırlıyorum. Kavga ederlerdi. Yüzlerinin derisi soyulurdu falan. Fare, tarantula yada yılanla beslenirlerdi. Akıllara zarar bişidi. Aslında bu trt de baya baba arşiv var ama neye yarar. Bekletiyo öle raflarda. Bu bahsettiğim dizi baya dehşet bişidi ya. Hatırlarsınız.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir