Dünyada yılın futbolcusu Ronaldinho

Futbol hakkında tüm konular.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Dünyada yılın futbolcusu Ronaldinho

Mesaj gönderen Eternity »

ResimUluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA, dünyada yılın futbolcusunu açıkladı. İspanya'nın Barcelona takımının yıldızı Ronaldinho bu unvana layık görüldü.

Tahminlerin aksine, İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Fransız Thierry Henry ikinci sırada kaldı. Brezilya'ya iki yıl önce dünya kupasını kazandıran oyuncular arasında olan Ronaldinho, kupadan bir yıl sonra İspanya'nın Barcelona takımına katıldı.

Barcelona'yı değiştirdi

Barcelona'nın talihi Ronaldinho'nun gelmesi ile döndü demek yanlış sayılmaz. Daha ilk sezonunda, Barcelona'yı İspanyol liginde ikinci sıraya taşıdı genç futbolcu. Takım şu anda da lig tablosunda baş sırada, üstelik yıldızlar takımı olarak görülen rakibi Real Madrid'in de önünde yer alıyor.

Ronaldinho oyun kurucu olması ile biliniyor - sahada yaratıcı bir güç, oyunu yönetiyor, ve gol fırsatı sağlıyor takımına. Aynı zamanda göz alıcı olduğunu söylemek gerek, sıklıkla da sahada alışılmadık hamlelerini sergiliyor. Ne var ki, Genç Ronaldinho'nun kazanması Fransız oyuncu Thierry Henry'nin hayranlarını hayal kırıklığına sokacak.

'Dünyada Yılın Futbolcusu' ödülüne üç isim aday gösterilmişti:

İngiltere'nin Arsenal takımında forma giyen Fransız Thierry Henry, İspanya'nın Barcelona takımının Brezilyalı yıldızı Ronaldinho ve İtalya'nın Miltan takımının Ukraynalı golcüsü Andriy Shevchenko.

Andriy Shevchenko, geçtiğimiz hafta Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA tarafından yılın futbolcusu seçilmişti. FIFA Başkanı Sepp Blatter ise bu yıl Thierry Henry'nin dünyada yılın futbolcusu seçilmesini beklediğini söylemişti.

Kaynak: Milliyet
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Hak ediyo belki ama yok Türkiye - Brezilya milli maçından beri sevmiyorum o adamı :P
Kullanıcı avatarı
MadMax84
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen MadMax84 »

barcelonayı kurtaran adam oldu valla onun sayesinde barca fırtına gibi esiyor
Oturmus sahilde denize bakan,elindeki sigarayi tersine yakan, yakasiz gömlege kravat takan,bir asik, bir garip görürsen beni HATIRLA.
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

vay be adam bak.. ben ronaldodur die tahmin etmişimdir hep :)
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
MadMax84
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

hangi ronaldo cristiano mu yoksa brezilyalı ronaldo mu :lol: :bash:
Oturmus sahilde denize bakan,elindeki sigarayi tersine yakan, yakasiz gömlege kravat takan,bir asik, bir garip görürsen beni HATIRLA.
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

Brezilyalı ronaLdo :)
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
afili
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen afili »

kur yaşlanınca çakallrın maskarası olurmuş ama ronalda da öyleydi ama
yiğidi öldür hakkını yeme bencede ronaldinho
İsTeDiĞiN GiBi KoNuŞuRsAn İsTeMeDiĞiN GiBi LaF DuYaRsIN!!!...
Kullanıcı avatarı
MadMax84
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

eskiden bir de rivaldo vardı ben o adamın futbolunu da çok seviyorum ama artık tükendi
Kullanıcı avatarı
ChristmasTime
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen ChristmasTime »

Evet ya. Tipten ofsayttı ama futbolu dehşetti :)
[size=150][color=red][b]Ateşe Dayanabileceğin Kadar Günah İşle...[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

Thierry Henry'i çok beğenirim, adam benim gözümde resmen aşmış bir futbolcudur lakin Ronaldinho gerçekten süper yeteneklere sahip. Ödülü ikisinden birisi almalıydı ve kara böcek aldı :) Hangisi alsa şaşırmazdım, hele ki Brezilya milli takımının Haiti ile yaptığı özel bir maçta öyle bir gol atmıştı ki.. sormayın gitsin, o an hayran kalmıştım bu adama.