Ne yaparsınız....

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

yine yazıyorum "kaçıyorum" evet çünkü kendimden başkalarınıda düşünüyorum olay sadece bana kalsaydı, sadece beni ve onu ilgilendirseydi; inanın yapılması gereken imkansızlıkları yapmayı göze almıştım ...
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

evet ama yinede düşünmek lazım;

aslında bu dünyanın bir düzene girebilmesi için yapılması gereken çok basit birşey var

"kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapma" ...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

liseye giderken ahlak dersinin ana başkığı buydu:)))lise biteli yıllarrrr oldu hala bu laf ortadaysa vazgeçmek lazım gibime geliyor..insanız,haketmediklerimiz bize yapılıyor,bizlerde karşımızdakine bazen haketmediği şeyleri yapabiliyoruz.
çok derin düşünmemek lazım.olanı yaşamak gibi.
ama onursuzca yada sorumsuzca değil.
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Kendinize özen gösterirseniz sorun doğal olarak çözülecektir fikrimce. Bencillikten bahsetmiyorum. Sadece özveri mantığını kontrol altına almak demek istediğim. Kendimizi paralamanın bir faydası olmuyor ve özellikle ikili ilişkilerde sonradan ortaya çıkacak sıkıntılara sebepte olabiliyor. Sevin ama kendinizi de sevin. İlişkileri saygın yapan da budur. Kendini seven karşısındakini daha sağlıklı sever...
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

benim tarzım şu ; uzun süre o kişiye kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyleri yapmazsınız ama karşınızdaki bunu anlamıyorsa, bu artık ona istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelmez, akabinde onu hayatınızdan uzaklaştırmanız yada daha olur yanı olan onun hayatından uzaklaşmanız gelir ...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

adam olan bunu yapmaz,adam olanda halden anlar..aynı fikirdeyiz demekki..
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

... başkalarının hayatı bazen aşkı aşıyor. ve öyle bir tıkıyor ki çıkış bulamıyorsunuz. işte bu noktada sapıtan da var kabulenen de. her iki taraf içinde kolay olmadığı kesin ama çözüm yoksa korunması gereken şeylere önem vererek davranmak gerek. saygı yani... ayrılık yaman şey, iyi hatırlanmaktan zarar gelmez. yaşananları hatırladığınızda sinir olacağınıza gülümsemeyi deneyin. aşk hırs kaldırmaz. sevgiyle...
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
aziZe
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen aziZe »

Ben o konularda pek anlayisli deilim. kendisi gelip söylemedikce ne dikkat ederim nede anlarim zaten söylemesi icini acmasi en güzeli deilmi insanlar susarak hep kaybeder :) hatta hep derlerki susma sustukca sira sana gelicek...

Askinizi hic icinizde biramayin abla tavsiyesi
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

bugunun i$ini yarina birakma.
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

bazı aşklar vardır ki dışarı çıkmaması gerekir dışarı çıkarsa o artık aşk değildir ... ben yalnız bir insanım en azından kendimi yalnız hissediyorum; yalnız insanların tek kişilik aşkı olur ... buna aşk denmez demeyin oda olabildiği kadar aşktır tıpki diğerlerinin olduğu gibi ...