bir kızın beni sevmesi gibi bir durumla henüz karşılaşamadım yanılmıyorsam.. ufak tefek elma şekeri tadında istisnalar olabilir elbette fakat o kadarda olsun. ama çevremde gördüklerimden şunu anladım ki, bir kız birisine -sözde- aşık oluyorsa arkadaş çevresinde sürekli malum şahısla ilgili dedikodu yapmakta.. erkek ise içten içe yaşar genelde sevgisini.
İnsanların belkide hiçbir zaman emin olamadıkları bir konudur karşısındakinin onu sevip sevmediği bunu anlayabilen varsa tebrik ediyorum ... Unutmayın görünüş artık bazen değil herzaman aldatıcı olmaya başladı
Şart değil demişsin kanki evet şart değil şarttanda öte bunlar birer fizik yasası kadar geçerli kanunlar bence ...
Aşkı yaşayabilmek için herzaman geçmen gerekeçek belkide birlikte geçmeniz gerekecek çok büyük engel yada engeller olacaktır.
Ben bu engelleri aşamadım şimdiye kadar ne yazıkki aşmayı başaranları kıskanıyorum doğrusu fakat bu engelleri aşmanın bedeli bazen öyle ağır olabilir ki birkez daha bu engelle yada engellerle karşılaşmayı göze bile alamayabilirsin ...