İran'da Kadın Olmak.. !

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
nMdproduct`
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

İran'da Kadın Olmak.. !

Mesaj gönderen nMdproduct` »

İran'da kocasının neredeyse her gün dayak atmasından bıkan, ancak kocasından ayrılmak istemeyen bir kadın, başvurduğu mahkemede yargıçtan garip bir istekte bulundu.

Merdomsalari gazetesinin bugünkü haberine göre, orta yaşlı Meryem C. adlı kadın kocasının hemen hemen her gün kendisini dövmesinden usandığı için kocasını aile mahkemesine şikayet etti ve yargıca, ”Sizden kocamın beni haftada bir gün dövmesi için bir karar almanızı istiyorum” dedi.

Meryem C, kocasının kendisini dövme huyundan çocuğunu dünyaya getirmesiyle vazgeçeceğini düşündüğünü, ancak beklentisinin aksine yediği dayakların daha da arttığını belirterek şöyle konuştu:

“Ailemi seviyorum, ailemin dağılmasını istemiyorum. Ne kocamdan ayrılmak istiyorum, ne de ondan nafaka istiyorum. İstediğim tek şey, kocamın beni haftada bir gün dövmesi.”

Meryem C, “Dayak atmak kocamın huyu haline gelmiş, ben de yaptığım şikayetle kocamın kötü huyunu terk etmesini beklemiyorum. Ancak yasaların bana arka çıkmasını istiyorum” dedi.

Kadının açıklamasını gülümseyerek dinleyen yargıç Emirabadi, söz hakkı verdiği kadının kocası da, “Eşimi dövüyorum, ancak her gece değil. Kadının kocasından korkması gerektiğine inandığım için, onu döverek bana itaat etmesini sağlıyorum” diye konuştu.

Yargıç Emirabadi, karı kocanın ifadesini dinledikten sonra, Meryem C'nin kocasından, “eşini dövmeyeceğine” dair yazılı taahhüt aldı.
[size=184][color=blue][b]NMDproduct`[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

iyiki İran'da yaşamıyorum..
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
Schiz0
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Schiz0 »

höytt buda ne.. iranda yaşanmaz..
[b]âLmâ bênî kâr$ınâ [color=#ff0000]KAN[/color] kârı$ır [color=#00bfff]gözyâ$ınâ..![/color][/b]
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

gerçekten yaşanmaz orda
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
nOnE
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen nOnE »

sanki türkiyede çok yaşanıyor ya :)
[glow=siyah][color=gri]Bu Dünyada Yaşadıkça Sawaş, Yoksa Seni Mahvederler Yawaş Yawaş, AL Eline Mikrofonu Ve Saydır Kelimeleri, Düşmanına Anlat Seni Yenemiyeceklerini...[/color][/glow]
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

olsun en azından bizim ülkemiz diğer islam ülkelerine göre daha çağdaş
Kullanıcı avatarı
Schiz0
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Schiz0 »

destekliyorum seni amyyy.. çağdaşız çoğuna göre..
[b]âLmâ bênî kâr$ınâ [color=#ff0000]KAN[/color] kârı$ır [color=#00bfff]gözyâ$ınâ..![/color][/b]
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

müslüman olduğum için mutluyum çok hoşgörülü bi dine sahibiz, fakat bazı suistimalciler yüzünden dinimizim kötü tanıtıldığını düşünüyorum, İran'da ki yönetime gelince idarecilerin kendi çıkarlarına orantılı bi şekilde başkaldırıları önlemek maksadıyla , yaptıkları bi sömürgecilik, bu yüzden oradaki dinin gerçek müslümanlıktan farklı olduğunu düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

iRanda ya$ayan kadınLAra aLLah sabır versın
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]