Ne yaparsınız....

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

valla qanqu haklisin kiskanmakta da bizde de vardi boyle gerci kiskanmak degil de bize arkadaslarimiz gipta ederdi cok guzel bir iliskiniz var Allah nazar'dan saklasin derlerdi.ama sanirim nazar degdi.bir sene ciktim onunla biliyorun bizim ayriligimiz ne birbirimizden sIkILmak ne sevgimizin bitmesi ne de baska seylerdi bizim olayimiz tamamen ailelerdi ailelerimiz cok zit kutuplardi ondan bitti.ne yalan soyleyim onu cok ozluyorum onun bulundugu ortamlara daha az girmeye ozen gosteriyorum.cunku o da beni hala unutamadigini soyluyor.biliyorum beni az gormek onu cok uzuyor aci cektiriyor ama boyle olmasi daha iyi onun cektigi kadar aciyi bende cekiyorum.bazen kadere lanet edesim geliyor.onun da adi senle ayni biliyorsun qanqu tek farkiniz o yesil gôzlû =))))
neyse arkadaslar uzun lafin kisasi ask sevgi sefkat insana sonunda hep aci verir.eski bir sarki sozunle bitiricem sozlerimi.
Gôzûmde canlanir koskoca mazi sevgilim nerede ben neredeyim sucumuz neydi ki ayrildik bôyle kaybolmus benligim bak ne haldeyim efkarim birikti sigmaz icime bin sitem etsem de azdir kadere gûlmeyi unutan ya$li gôzlere mutluluktan haber ver dilek tasi.
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Mesaj gönderen sarı gelin »

inandığın sürece aşk vardır,var olduğu sürece yaşarsın..bittiğinde hatıraların içinde yerini alır.o zaman doğruluğunun önemi yokki..ancak hayal kırıklığında önemi var bunun.beraber başlıyorsa,beraber bitiyorsa sorun yok.ama tek taraflıysa,,,geçmiş olsunn....
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

ikimizde hala seviyoruz hala barismak istiyoruz
ama bazi sorunlari asmadan olmaz olmuyor.
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

keşke insanların birbirini sevmeleri, beraber olabilmeleri için yeterli olsa ... sanırım bu dünyada mümkün değil ...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

eğer birşey çok istenirse engel tanınmaz..hele kökler toprakta değilse bu çok daha kolay.
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

engel tanımaz ama ta ki aralarda başka birileri olmadıkça ve sizin özgürlük sınırlarınız öteki kişilerin özgürlük sınırlarını çiğnemeye başlamadıkça yine bir sözüm var benim "herkesin özgürüm dediği yerde aslında kimse özgür değildir" ...
Kullanıcı avatarı
Painkiller
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Painkiller »

gozlerrrr kalbin aynasidir
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

kilahmet yazdı:engel tanımaz ama ta ki aralarda başka birileri olmadıkça ve sizin özgürlük sınırlarınız öteki kişilerin özgürlük sınırlarını çiğnemeye başlamadıkça yine bir sözüm var benim "herkesin özgürüm dediği yerde aslında kimse özgür değildir" ...
+1
hele ki onunla hafta da en az 1 gun gorusup
yaninda olup da aslinda olamamak ne pis bir duygu :(
kahrolsun sevenleri ayiran aileler :x
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

ben ne aşıklar biliyorum.imkansızları aşıp,imkanlı kılan..eğer aşk yaptıramıyorsa gerekeni başka hangi duygu yaptırabilir..ne güzel oturduğunuz yerde boynunuzu büküp sızlanın böyle..kim kaçıyorsa o az sevendir bunu unutmayın..
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

"kim kaçıyorsa"
Bu kadar işte...
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...