clost, zaten kaybeden hiç bir zaman aldatılan değildir.. bu durumdada kaybeden ben değilim, benim üzüldüğüm tek şey geçip giden zamanım, yeni bir sevgilim olabilir, yine aşık olabilirim ama giden zamanımı geri getiremem.. beni aldatan biri içinde üzülecek kadar aptal değilim.
[size=150][color=blue] Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..[/color][/size]
cherry katılıyorum sana , doyumsuzluk..açgözlülük.. sevgi yoğunluğu, eee tabii insan o kadar sevgi gösterisi karşısında ne yapacağını şaşırıyo ve başka birinin üzerinde test ediyo " acaba buda beni bu kadar seviyomu ? " felan die, tamamen bilimsel yani ( offf ne diyorum ben yaa, akli dengemi yitiriyorum galiba )
[size=150][color=blue] Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..[/color][/size]
amyyy yazdı:clost, zaten kaybeden hiç bir zaman aldatılan değildir.. bu durumdada kaybeden ben değilim, benim üzüldüğüm tek şey geçip giden zamanım, yeni bir sevgilim olabilir, yine aşık olabilirim ama giden zamanımı geri getiremem.. beni aldatan biri içinde üzülecek kadar aptal değilim.
Zaten böyle bir başlık açarak ne kadar güçlü olduğunu gösterdin. Çoğu kişinin konuşmaya bile çekindiği bir konuyu herkese açabiliyorsan sorun yok demektir. Acı vermiş olsa bile, saklayacak bir şeyin yoksa ve böyle açık yürekli olabiliyorsan kesinlikle "kazanacaksındır".
[dropshadow=#ffffff][i][color=#ff00ec][b]Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...[/b][/color][/i][/dropshadow]
Bana gercek anlamda aldatmanın tarifini yapabilecek bir kişi var mı ?
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
eğer benim düşündüğüm şekildeyse bu güne kadar birbirine sadık kalabilen tek çift dahi yoktur....
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
hayır, birine bakma felan değil demek istediğim
mesela benim sevgilimin yani eski sevgilimin yaptığı gibi adam kafasında aldatmış beni olay bitmiş , yüzünü bile görmediği biriyle ..