Aldatılmayı hakedecek ne yaptım acaba ?

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

clost, zaten kaybeden hiç bir zaman aldatılan değildir.. bu durumdada kaybeden ben değilim, benim üzüldüğüm tek şey geçip giden zamanım, yeni bir sevgilim olabilir, yine aşık olabilirim ama giden zamanımı geri getiremem.. beni aldatan biri içinde üzülecek kadar aptal değilim.
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

cherry katılıyorum sana , doyumsuzluk..açgözlülük.. sevgi yoğunluğu, eee tabii insan o kadar sevgi gösterisi karşısında ne yapacağını şaşırıyo ve başka birinin üzerinde test ediyo " acaba buda beni bu kadar seviyomu ? " felan die, tamamen bilimsel yani ( offf ne diyorum ben yaa, akli dengemi yitiriyorum galiba ) :| :cry:
[size=150][color=blue]† Amma da sevdim bana ait olan yanlızlığımı, hiç birinizi sevmediğim kadar..†[/color][/size]
Kullanıcı avatarı
c|ost
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen c|ost »

amyyy yazdı:clost, zaten kaybeden hiç bir zaman aldatılan değildir.. bu durumdada kaybeden ben değilim, benim üzüldüğüm tek şey geçip giden zamanım, yeni bir sevgilim olabilir, yine aşık olabilirim ama giden zamanımı geri getiremem.. beni aldatan biri içinde üzülecek kadar aptal değilim.
Zaten böyle bir başlık açarak ne kadar güçlü olduğunu gösterdin. Çoğu kişinin konuşmaya bile çekindiği bir konuyu herkese açabiliyorsan sorun yok demektir. Acı vermiş olsa bile, saklayacak bir şeyin yoksa ve böyle açık yürekli olabiliyorsan kesinlikle "kazanacaksındır".
[dropshadow=#ffffff][i][color=#ff00ec][b]Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...[/b][/color][/i][/dropshadow]
Kullanıcı avatarı
reddevil
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen reddevil »

bence de üzülme ve gecmis zamana bi örtü cekmek zorundasın ve yeni bir hayata ve de yeni kişilere eğer gücün yerindeyse merhaba de...
Her Türlü Şeytanlığı Yap Ama Daha Sonra Şeytanlıgını Unutturacak Hemen Bir İyilik Yap...
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

aldatılmış olmaktan utanmıyorum, benim gibi bi kızcağızı aldatan utansın dimi ama :)
sTePHaN_pAtRicK

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

ben kimseyi aldatmadım,biri ile birlikteyken başkasını sevdim...Geç ayrıldım....aldatmaksa bu,oke ALDATTIM...
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

Bana gercek anlamda aldatmanın tarifini yapabilecek bir kişi var mı ?
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

Sanmıyorum. aldatma olgusu her insan tarafından farklı algılanabilir. Mesela benim için zihinsel aldatma fiziksel aldatmadan çok daha önemli..
Kullanıcı avatarı
CoLeRaa
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen CoLeRaa »

Zihinse aldatmayı biraz daha açarsan sevinirim

eğer benim düşündüğüm şekildeyse bu güne kadar birbirine sadık kalabilen tek çift dahi yoktur....
Sizler,Tanrılarınızın gördüğü düşlersiniz. Bense,Delirmiş bi tanrının halüsilasyonlarıyım. Sizin tanrılarınız uyurken,bilinçsizce yaratmış sizleri. Benimkisiyse uyanıkken. Delice olsamda Hepinizden daha gerçek oluşum Bu yüzden..
Kullanıcı avatarı
amyyy
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen amyyy »

hayır, birine bakma felan değil demek istediğim
mesela benim sevgilimin yani eski sevgilimin yaptığı gibi :) adam kafasında aldatmış beni olay bitmiş , yüzünü bile görmediği biriyle ..