Allah'ın varlığını kabul etmek yetmiyor değil mi..Allah'ın bazı kuralları var onlara da uymak gerekiyor..ComiC yazdı:Benim içinde bu yeterli. Önemli olan tanrı'yı kabul edip, saygı göstermek değilmidir. Bana göre gerisi hikaye. Tamamen örf ve adetlere kalmış bir olay......ama hissettiğin tanrı olmalı...
Kutcar yazdı:Ehehe senin inancın beni bağlamaz tabi.. şeytana tapanların sonu diyosun..
Satanizm dünya dinlerine karşı bi silah olarak çıkarıldığı dorudur ama neden?
Çünkü dünyadaki hemen hemen tüm dinler katı kurallarıyla müminlerini bunaltmışlardır. Bunun sebebi de pentagram ın anlattığı gibi imamın, rahibin bize yanlış aktarmasıdır. Satanizm dinin özünün anlaşılmasını ister.
Pentagram grubu 1986 da Hakan Utangaç ve Cenk Ünnü tarafından kurulmuştur. Demir Demirkan gelip geçmiştir. Pentagramın özü deişmez.
Allah ı isteyen istediği şekilde anar.. Tekrar sorarım önemli olan hangi şekilde andığın mıdır? içinden geçenler midir? Ben nice adamlar tanırım namazını niyazını eksik etmez sonra gider bakkal dükkanında princin içine yarım kilo taş karıştırır...
Bu adamlar hiç olmazsa dışardan ne görünüyosa o...
SaVioR yazdı:Kutcar yazdı:Ehehe senin inancın beni bağlamaz tabi.. şeytana tapanların sonu diyosun..
Satanizm dünya dinlerine karşı bi silah olarak çıkarıldığı dorudur ama neden?
Çünkü dünyadaki hemen hemen tüm dinler katı kurallarıyla müminlerini bunaltmışlardır. Bunun sebebi de pentagram ın anlattığı gibi imamın, rahibin bize yanlış aktarmasıdır. Satanizm dinin özünün anlaşılmasını ister.
Pentagram grubu 1986 da Hakan Utangaç ve Cenk Ünnü tarafından kurulmuştur. Demir Demirkan gelip geçmiştir. Pentagramın özü deişmez.
Allah ı isteyen istediği şekilde anar.. Tekrar sorarım önemli olan hangi şekilde andığın mıdır? içinden geçenler midir? Ben nice adamlar tanırım namazını niyazını eksik etmez sonra gider bakkal dükkanında princin içine yarım kilo taş karıştırır...
Bu adamlar hiç olmazsa dışardan ne görünüyosa o...
Saçma..
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir