Afganistan'da isLam ve kadın

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
lagaluganet
Slow Friend
Slow Friend
İletişim:

Mesaj gönderen lagaluganet »

artık bunu kendimizle karşılaştırmalıyız onlar ne durumda biz neeee
SeWgİLeRLe
Kullanıcı avatarı
SaVioR
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen SaVioR »

ComiC yazdı:
...ama hissettiğin tanrı olmalı...
Benim içinde bu yeterli. Önemli olan tanrı'yı kabul edip, saygı göstermek değilmidir. Bana göre gerisi hikaye. Tamamen örf ve adetlere kalmış bir olay...
Allah'ın varlığını kabul etmek yetmiyor değil mi..Allah'ın bazı kuralları var onlara da uymak gerekiyor..
Kullanıcı avatarı
SaVioR
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen SaVioR »

Kutcar yazdı:Ehehe senin inancın beni bağlamaz tabi.. şeytana tapanların sonu diyosun..
Satanizm dünya dinlerine karşı bi silah olarak çıkarıldığı dorudur ama neden?
Çünkü dünyadaki hemen hemen tüm dinler katı kurallarıyla müminlerini bunaltmışlardır. Bunun sebebi de pentagram ın anlattığı gibi imamın, rahibin bize yanlış aktarmasıdır. Satanizm dinin özünün anlaşılmasını ister.

Pentagram grubu 1986 da Hakan Utangaç ve Cenk Ünnü tarafından kurulmuştur. Demir Demirkan gelip geçmiştir. Pentagramın özü deişmez.
Allah ı isteyen istediği şekilde anar.. Tekrar sorarım önemli olan hangi şekilde andığın mıdır? içinden geçenler midir? Ben nice adamlar tanırım namazını niyazını eksik etmez sonra gider bakkal dükkanında princin içine yarım kilo taş karıştırır...
Bu adamlar hiç olmazsa dışardan ne görünüyosa o...

Saçma..
Kullanıcı avatarı
Kutcar
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Kutcar »

SaVioR yazdı:
Kutcar yazdı:Ehehe senin inancın beni bağlamaz tabi.. şeytana tapanların sonu diyosun..
Satanizm dünya dinlerine karşı bi silah olarak çıkarıldığı dorudur ama neden?
Çünkü dünyadaki hemen hemen tüm dinler katı kurallarıyla müminlerini bunaltmışlardır. Bunun sebebi de pentagram ın anlattığı gibi imamın, rahibin bize yanlış aktarmasıdır. Satanizm dinin özünün anlaşılmasını ister.

Pentagram grubu 1986 da Hakan Utangaç ve Cenk Ünnü tarafından kurulmuştur. Demir Demirkan gelip geçmiştir. Pentagramın özü deişmez.
Allah ı isteyen istediği şekilde anar.. Tekrar sorarım önemli olan hangi şekilde andığın mıdır? içinden geçenler midir? Ben nice adamlar tanırım namazını niyazını eksik etmez sonra gider bakkal dükkanında princin içine yarım kilo taş karıştırır...
Bu adamlar hiç olmazsa dışardan ne görünüyosa o...

Saçma..

Daha saçma....
Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına
Kullanıcı avatarı
SaVioR
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen SaVioR »

olm bunu sen demişsin :D
Kullanıcı avatarı
Kutcar
Quick Friend
Quick Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Kutcar »

yorumsuz
Bir umuttur yaşamak bil; seveceksin inadına, yüreğin kan ağlasa da güleceksin inadına
Zindanlara düşsen bile ateşlerde sönsen bile binlerce kez ölsen bile doğacaksın inadına