Arkadaşlar yardım eder misiniz?

Bilgisayarlar hakkındaki genel sorunlar, almak istediğiniz bilgisayarlar v.b.
Kullanıcı avatarı
onur_omer
New Friend
New Friend

Arkadaşlar yardım eder misiniz?

Mesaj gönderen onur_omer »

Selam arkadaşalar. Benim sorunum web-camı kuramamam. Onlarca yol denedim ama ir türlü kurulmuyor. Usb lerim çalışıyor. Driverlerı kullanıyorum ama olmuyor ne yapmalıyım.?(Web-cam de sorun yok diğer bir bilde çalışıyo.)
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

Bu sorunla daha önce çok karşılaştım, ne yazık ki windows'taki bir dosyanın eksikliğinden kaynaklanıyor, windows belli bir süre kullanıldıktan sonra zarar görüyor bir şekilde ve tam olarak o dosyayı tekrar işler hale getirmek çok zor en kolay yöntem tekrar temiz bir windows yüklemek ...
Kullanıcı avatarı
heater
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen heater »

Kullandığınız web cam marka ve modelini, işletim sisteminizi ve donanım bilginizi yazmamışsınız.

Sevgili Co-Adminimizin söylediklerine ek olarak.Kullandığınız sistem de donanımsal olarak USB 2.0 desteklemeyen USB portlarda bulunabilir.Örneğin anakart üzerindeki usb portlar donanımsal olarak usb 2.0 iken ek olarak gelen usb portlar 1.1 veya kasa üzerindeki usb portlar 1.1 yada 1.0 olabilir.Bunun tespitini Everest programı ile yapabileceğiniz gibi anakart kitapçığını da kullanabilirsiniz.

İşletim sisteminiz windows XP ise; SP2 (ServicePack2) kurulu olmuş olmasına dikkat ediniz.Daha sonradan bir usb 2.0 sürücüsü kurmanıza luzum yoktur.Anakart cdsi içindeki sürücüler haricinde sürücü kullanmayınız (Ürünlerin resmi web sitelerindeki updateler hariç).

Web Cam sürücüsünün yeterliliğini kontrol etmelisiniz.