Sevgiliye can vermek

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
rüya
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen rüya »

ya boşuna dememişler ya oldugun gibi görün yada göründüğün gibi ol.seviyosan sonuna kadar sevecen hain adam aşık falan degilmiş
Kullanıcı avatarı
eduli
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen eduli »

doğru.korkakların yeri yok aşkta.aşk cesaret ister deliliktir belkide.Aşk nedir biliyomusunuz canlarım ,eğer sevdiğinizin ömrünü kendi ömrünüze adamışsanız, ve şunu demişseniz,Allahım benim ömrümü onun ömrüne ekle,bunu senden istiyorum Allahım.İşte bu gerçek ve çıkarsız bir aşktır.Aşığım şuanda deliler gibi seviyorum inşallah bunun sonu mutluluk ve kavuşma olur,ona kavuşamıyorum çünkü aşkımız imkansız.Allah sizede nasip etsin diyecem ama sonu imkansız olmayan tarafından.Çünkü en büyük mutluluğu huzuru onunla yaşadım.Hayata beni o bağladı.Eyyy aşkkk ve eyyy sevdiğim ikinize de canım feda....
Kullanıcı avatarı
re_charge
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen re_charge »

aşk bişeyler paylaştıkça büyürr.delikanlı aşkını büyütemeden vazgeçmek zorunda kalmışş bencee.bide üçkağıtçı sultan nasılsa terketti buraları deyip verecektim deyivermişşş.hainn..
SU ATEŞE GALİPTİR AMA SU Bİ KABA GİRERSE ATEŞ ONU KAYNATIR.YOK EDER..
Kullanıcı avatarı
eduli
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen eduli »

AŞkima Bİr Zamanlar Canimi AdamiŞtim Yİnede Adarim, Onsuz Ben Anlamsiz Bİr HİÇtİr.
Kullanıcı avatarı
eyup_aydin
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen eyup_aydin »

aşkı icin sevdigi kız icin kendini feda etmek, kendini öldürmek kadar bencilce ve aptalca bişey olamaz. ne diyor şair "ölüm ölüm nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım"düşünün siz onun içn öldünüz ve hayatın acımasızlıgına bıraktınız sevdiginiz insanı bence yaşamak en iyisi sevdigi icin yasamak onun için bende diyorum ki ben ölmiyim o ölsün hayatın çilesini ben çekeyim o deil
aRaCeLLy

Mesaj gönderen aRaCeLLy »

ya o ölsün demişsin ona katılmıyorum insan sevdiğine kıyabilir mi yaa o ölsün diyebilir mi??ben de yaşarım onu yalnız bırakmam ama hayatın çilesini ben çekeyim o ölsün demem asla
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Seni sana emanet edip yaşantıdan usulca cekip gideceğimi bilmeliydin.yazılan mizanserlerin herbirinde benim payıma görülmemiş felaketler ayırdığını anlamak gücüme gitmezdi,mutluluğunu böyle bir ayrılkta aramanın doğru bir tercih olduğuna inansaydım elbette gülümserdim,insanım untma!
İklimler farklı olunca kelebeklerin raksındaki figürler değişir ,gözlerim büyürdü ayazda ,toz duman arasında çiçek yüzünü seçemezdim.
Gelişini hangi kalem yazardı,kim derman olurdu bana adresler yanlışsa?
Yaşamın kırılma noktalarında beni birden bire tek başıma bırakınca sustuysam eğer ; onurumdandır.
Söylemiştim sana bir çiçeğin üstüne basarak başka bir çiçeği dikmenin hiçbir yerinde adalet barınmazdı.
Belirlenen sahnede bana susma rolünü verirken kendini düşürmüş olduğuna neden bu kadar inanıyordun?Ben sende neden bu kadar
azdım?
"Yaşantına keşke hiç girmeseydim"derken neleri darmadağın ettiğini anlamalıydın.Böyle bir iflastan ne umdun sormayacağım sana.
Ben kimi sevdim de sen oldum?Kaç sen vardın,son sahnede nasıl bir kimlik taşyıordun,söyle bana?
Böyle bir finali gördükten sonra gözlerimi geri vermeliydin ,yapmadın...
*Kırık Bir Aşkın Gece Notları
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
eyup_aydin
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen eyup_aydin »

http://www.resimload.com/140522/cmbxfwIh.swf
o zaman aRaCeLLy ye buraya girmeni tavsiye ediyorum konyalı
gir zaten anlatıyo
Kullanıcı avatarı