Yaklaşık 33 yıldır sünnetçilik yapan Muharrem Söğüt, son 7 yıldır sünnet ettiği çocuklara Erkeklik Diploması veriyor.
Çocukları ve işini çok sevdiğini ifade eden Söğüt, Henüz birçok şeyi yeni öğrenen çocukların sünnete hazır olması gerekiyor. Bu yüzden sünnetten önce çocukları büroma çağırıyorum ve onlara sünnetin nasıl olacağını anlatıyorum. Bu da çocuklara güven veriyor ve sünnet daha rahat ortamda gerçekleşiyor dedi.
Bir sünnetçi olarak çocukların belki de hiç görmek ve karşılaşmak istemediği kişilerin başında geldiğini vurgulayan Söğüt, şunları kaydetti:
Bu nedenle çocuklara kendimi sevdirmek için arayış içine girdim.En azından sünnetten sonra onlara kalıcı ve gerçekten çocuk açısından büyük önem taşıyacak hediye verme kararı aldım. Aylarca bu hediyenin ne olabileceğini düşündüm. Sonra ünlü bir sünnetçinin yaptığı gibi çocuklara erkeklik diploması vermek aklıma geldi. Hemen bu düşünceyi hayata geçirdim ve 7 yıldır sünnet ettiğim çocuklara erkeklik diploması veriyorum.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yav abi demeyim dedim ya gene sabredemeyecem.Doktor ben sünnet olduktan sonra ameliyattan artan parçaları bi sargı bezine sarıp cebime koymuştu.Sanırım anladın ::