Erkeklik Diploması...

Bildiğiniz fıkralar, komik yazılar, gülmekten yerlere yatacağınız olayları paylaşalım :)
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Erkeklik Diploması...

Mesaj gönderen Gürz »

Sünnet olan çocuğa erkeklik diploması ;

Yaklaşık 33 yıldır sünnetçilik yapan Muharrem Söğüt, son 7 yıldır sünnet ettiği çocuklara ‘Erkeklik Diploması’ veriyor. :-)

Çocukları ve işini çok sevdiğini ifade eden Söğüt, “Henüz birçok şeyi yeni öğrenen çocukların sünnete hazır olması gerekiyor. Bu yüzden sünnetten önce çocukları büroma çağırıyorum ve onlara sünnetin nasıl olacağını anlatıyorum. Bu da çocuklara güven veriyor ve sünnet daha rahat ortamda gerçekleşiyor” dedi.
Bir sünnetçi olarak çocukların belki de hiç görmek ve karşılaşmak istemediği kişilerin başında geldiğini vurgulayan Söğüt, şunları kaydetti:

“Bu nedenle çocuklara kendimi sevdirmek için arayış içine girdim.En azından sünnetten sonra onlara kalıcı ve gerçekten çocuk açısından büyük önem taşıyacak hediye verme kararı aldım. Aylarca bu hediyenin ne olabileceğini düşündüm. Sonra ünlü bir sünnetçinin yaptığı gibi çocuklara ‘erkeklik diploması’ vermek aklıma geldi. Hemen bu düşünceyi hayata geçirdim ve 7 yıldır sünnet ettiğim çocuklara erkeklik diploması veriyorum.”
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
jok3r_88

Mesaj gönderen jok3r_88 »

Benim sünnetimde bana diploma değil organik bişey vermişlerdi. :oops:
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

jok3r_88 ne demek "organik bişey"... :-)
jok3r_88

Yav abi demeyim dedim ya gene sabredemeyecem.Doktor ben sünnet olduktan sonra ameliyattan artan :oops: parçaları bi sargı bezine sarıp cebime koymuştu.Sanırım anladın ::
Kullanıcı avatarı
Gürz
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Gürz »

anladım :-) jok3r_88 , demek gayet ufak , yani parçalar mış ki cebine sığmışlar :D
Kullanıcı avatarı
Affedilmeyen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Affedilmeyen »

Tövbe tövbe, susun içim kalktı!
Başına bir silah daya ve duvarları beyninle boya.
jok3r_88

Gürz yazdı:anladım :-) jok3r_88 , demek gayet ufak , yani parçalar mış ki cebine sığmışlar :D
İltifat mı hakaret mi abi. :P Neyse konu değiştirelim. I Ihmmmm.Güzel olmuş bu diploma olayı.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir