İnsanın akli dengesinin yerinde olmaması için illa elinde raporunun olmasına gerek yok. Pekala öğretmen olduktan sonra da başına bişeyler gelmiş olabilir.dEEp yazdı: Aklî dengesi yerinde olmayan,öğretmen nasıl olur mübârek..? O okula girmişse öğretmen sıfatında,öğretmenler odasında oturuyorsa,sana ve senin gibilere hayatı boyunca ders verir,verecektir,vermek zorundadır..Ki bu tarz hezeyanları sergilemeyin diye..
Türbanlı insanlardan mı nefret ediyorsun..? Bunu mu demek istiyorsun hesap da imâ ederek..? Kullandığım kelâmları bir ölç,tart..Aşırı genellemeden kaçın,dikkat çekmek için olacak hadiseler,küçük konular değil bunlar..
Eğer merak ettiğiniz buysa evet *********************************. Ve bunu her yerde de söylerim, kesinlikle utanmıyorum bundan. Sonuçta bu da benim görüşüm. Nasıl bunlar bu tür hareketleri özgürce yapıyorsa, topluma bile baskı uyguluyorlarsa. Ben de düşüncelemi söylüyorum. Kimseyi asmıyorum,kesmiyorum.
Şimdi nerden geliyor bu türban düşmanlığı derseniz daha önceleri de kesinlikle bazı konularda belirtmişimdir. Dinin aşırısını ben türban olarak nitelendiriyorum. Aşırı olan herşeyde olduğu gibi buna da karşıyım.