Atatürk'ün resmini yere atıp çiğnedi

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

dEEp yazdı: Aklî dengesi yerinde olmayan,öğretmen nasıl olur mübârek..? O okula girmişse öğretmen sıfatında,öğretmenler odasında oturuyorsa,sana ve senin gibilere hayatı boyunca ders verir,verecektir,vermek zorundadır..Ki bu tarz hezeyanları sergilemeyin diye..
Türbanlı insanlardan mı nefret ediyorsun..? Bunu mu demek istiyorsun hesap da imâ ederek..? Kullandığım kelâmları bir ölç,tart..Aşırı genellemeden kaçın,dikkat çekmek için olacak hadiseler,küçük konular değil bunlar..
İnsanın akli dengesinin yerinde olmaması için illa elinde raporunun olmasına gerek yok. Pekala öğretmen olduktan sonra da başına bişeyler gelmiş olabilir.

Eğer merak ettiğiniz buysa evet *********************************. Ve bunu her yerde de söylerim, kesinlikle utanmıyorum bundan. Sonuçta bu da benim görüşüm. Nasıl bunlar bu tür hareketleri özgürce yapıyorsa, topluma bile baskı uyguluyorlarsa. Ben de düşüncelemi söylüyorum. Kimseyi asmıyorum,kesmiyorum.

Şimdi nerden geliyor bu türban düşmanlığı derseniz daha önceleri de kesinlikle bazı konularda belirtmişimdir. Dinin aşırısını ben türban olarak nitelendiriyorum. Aşırı olan herşeyde olduğu gibi buna da karşıyım.
En son IWAS tarafından 04-01-2006 20:08 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
Kullanıcı avatarı
dEEp
Super Friend
Super Friend

Mesaj gönderen dEEp »

Öğretmen olduktan sonra başına bişey gelmiş,aklî dengesini yitirmiş he..? Bunun da kimse farkına varmamış,kimse şikayette bulunmamış,kimse dememiş ki "bu delidir aman keselim bozalım" ve bunca süredir deli deli eğitmenlik yapıyor devlet okullarında..Güzel senaryo..

Gelelim aşırı dinin höde höde olmasına.. Aşırı din türban değildir.. Türban ; Başı örtmek için kullanılan örtüdür,baş örtüsüdür..Bunu kimse aşırı din ile bağdaştıramaz..Günümüzde görmemiz olağandır,türbanlı olup da suratta dünya makyaj,dar pantolon,dar bluz ile dolaşan insanımsıları..Tasvip etmem fakat senin gibi "Pire sana diyorum,yorgan sen yan.." da demem..Bir kaç kendini bilmez sebebi ile,dinini doğru yaşayan insanlara -Kul ile Râb arasına girilmez..- söz etmeye hakkım yoktur,hakkın yoktur..Böyle bir genelleme külliyen yanlıştır..Benim sana,"Gözünün üstünde kaşın var,sinirlendiriyorsun beni.." demem gibi bişey olur olsa olsa..Hangi insanın gözünün üstünde kaşı yok,böyle bir huyum olduğunu bilen bana dengesiz,kendini bilmez,düşüncesiz gözüyle bakmaz mı şu an benim sana baktığım gibi..?

O yüzden,diğer postta da izâh ettiğim gibi,düşüncesizce edilen kelâmların,hâliyle saçtığı hezeyanların yeri değildir bu konu..
Ne dava haramisi, ne entelektüel sanat çığırtkanı, ne ütopya devşirmeni. Kuş olup uçtuk semaya..
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen dj_gokhan »

memlekette birşeyleri ortaya çıkarmak ,yurdu ayırmak,parçalara bölmek adına herşey yapılıyor....Çok çok afedersiniz ama memlekette ŞEREFSİZLER (bu kelime bu foruma yakışmaz ama böyle ciddi bir olay için mazur görün lütfen) oldukça bunun örnekleri hiç bitmeyecek....Ne yapıp yapıp bunların kökünü kurutmak lazım ama o zaman da dünyada kimse kalmaz herhalde...

Böylelerini kırılmaz sopayla dövmek lazım!!!!
ilmurat
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ilmurat »

Ben hiçbir öğretmenin (gerçek öğretmenin) böyle birşey yapabileceğine inanmıyorum, yalan ve kışkırma amaçlı haber bence... Günümüzde medya, toplulukları istediği gibi yönlendirme kabiliyetine sahip, insanlarımızın gerçeği saptayana kadar araştırma yapması lazım bence...
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
dj_gokhan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen dj_gokhan »

dediklerin iyi gibi amma yapması zor iş....
Kullanıcı avatarı
Jedi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Jedi »

Kadının diğer yaptıkları başlıbaşına bir suç ama devletin resmi bir kurumuna, okula başı kapalı bir şekilde gelmesi anayasaya aykırıdır. Kamu ve devlet kurumlarında çalışan kişilere çağdaş kıyafet ve görünümde bulunmak zorunluluğu getirilmiştir. Üzerilerinde herhangi bir dinsel simge bulunmaması gerekir çalışırken. Bu yapılan şey laikliğe aykırıdır. Nasıl olmuşta görevine devam edebilmiş 6 yıl anlayabilmek mümkün değil.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
Kullanıcı avatarı
TuzluKahve
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen TuzluKahve »

Jedi sana katılıyorum.
Man Loved Birds And Created Cages
God Loved Birds And Created Trees
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

IWAS'tan söylediği sözlerin bir çok kişinin yanlış algılayabileceğini düşünerek ve Türkiye'de yaşayan milyonlarca insanın tepkisini çekebilmesi düşüncesiyle, kullanmış olduğu "türban takan herkesten nefret ediyorum" ibaresini değiştirmesini ve bu kişilerden söylediği sözler için özür dilemesini bekliyorum.
Dreams
Kullanıcı avatarı
IWAS
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen IWAS »

Bu kadar tepki alacağımı bilmiyordum, ama eğer özür dilemem isteniyorsa çekinmeden herkesten özür diliyorum. Ama kendi savunmamı da yapmak istiyorum; benim o ifadeyi kullanmış olmam insanların tepkisini çekmiş olabilir; fakat ben kesinlikle hakaret amacı taşımamıştım onları söylerken.
Eşit olmasın diyorsanız, kadınla erkek...
Kara çarşafa girsin diyorsanız,
Yobazın gazabından ürkerek...
Diyorsanız ki, okumasın
Kadınımız, kızımız;
Budur bizim alın yazımız...
Unutun tüm dediklerimi.
Yıkın, diktiğiniz heykellerimi...
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Tamam teşekkürler IWAS.Sonuç olarak ilk haberde belirtilen ve yapılan bu tarz adilikleri tüm forum olarak kınıyoruz.
Dreams