Terim ile devam kararı çıktı

Futbol hakkında tüm konular.
Kullanıcı avatarı
Fatalrhymer
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Terim ile devam kararı çıktı

Mesaj gönderen Fatalrhymer »

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, FIFA'nın Türkiye'ye verdiği ağır cezanın ardından İstinye Amatörlerevi'nde biraraya geldi. Toplantıya Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de katıldı. Yapılan toplantıda H.Ulusoy yönetim kuruluna daha önce Terim ile yaptığı toplantı da neler konuştuğunu açıkladı.

Ulusoy: "Teknik direktörlük konusunda tek başıma karar veremeyeceğimi ve yönetim kurulunun kararının geçerli olacağının sözünü vermiştim ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımın her birinin tek tek görüşünü aldım. Asla kimseyle önceden yönlendirici bir konuşma yapmadım. Görüşmemiz yönetim kurulu ile çok kısa sürdü. Tüm üyeler eksiksiz Fatih Terim cevabını verdi bana. Bende bu görüşlere katıldım. Teknik Direktörümüz Fatih Terim'dir. Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun. Allah yolumuzu açık etsin bizleri utandırmasın.

Ülkemiz adına çok önemli bir yola çıkıyoruz. Avrupa ve Dünya şampiyonasına son anda katılamadık inşallah bu zorlu dönemi aşacağız. Oynanacak 12 maçı yurtdışında oynayacak gibi hazırlanacağız ancak tüm başvurularımızı tabiki yapacağız. Gerekirse CAS'a kadar gideceğiz. Ben inanayorum ki ekip çalışması içinde yine eski günlerimize, başarıdan başarıya koşan, dünyanın tüm takımlarını yenebilecek Milli Takımımızı oluşturacağız.

2008 nerde olursa olsun biz buna Allah'ın izniyle katılacağız. Fatih Hocamız'ın maddi ve manevi olarak arkasında olacağız 2008'e gideceğiz.

Haluk Ulusoy yaptığı açıklamaların ardından basın mensuplarından gelen soruları kabul etmedi."

Kaynak : Superspor
Kullanıcı avatarı
aslan64
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen aslan64 »

HALUK Ulusoy göreve yeniden talip olurken, ´Değiştim´ demişti. En az bir konuda değişmediğini görerek mutlu olduk.. Hala ekibinin arkasında dağ gibi duruyor.
Fatih Terim konusundaki kararı kelle avcılarını fena halde üzdü. Galatasaray´a kazandırdığı Türk futbolunda benzeri olmayan zafer yüzünden kutsal ittifak medyasının tükenmeyen nefretine sahip Terim´i yok etmek için, Türkiye´yi de yok etme pahasına sürdürülen kampanya işe yaramadı. Ulusoy Terim´in arkasında durdu.
Yürekli, onurlu bir karardı. Alkışlıyorum.

İsviçre´nin şımarık, küstah ve ırkçı medyası, benim kendi gazetelerim yanında Türk Milliyetçisi kalır.
Habercilik adı altında nasıl bir ihanet sergiliyoruz.
Yarın Tahkim´de, yarın CAS´ta önümüze delil diye, en büyük Türk gazetelerinin en önemli imzalarının yazıları konduğunda, çıkacak karar ´Verilen cezalar az. Aslında Türkiye´nin FIFA üyeliği askıya alınmalı´ olursa şaşmamak gerek.
Hayır.. Hiç kimse ´Habercilik namusu´ gibisinden laflar gevelemeğe kalkmasın. ´Vatana ihanet´ diye bir haber etiği yoktur. Haber diye vatan satılmaz.
Meğer benim ´Haberci´ medyam neler biliyormuş da bugüne dek saklıyormuş?.
Peki niye sakladınız o zaman, hem de ayni gün, ayni sözcüklerle, ayni ağızdan sızdırıldığı belli ´Kurtlar Vadisi Konseyi´ toplantılarını hem de imzalarınızla manşetlere çeken spor müdürlerim!..
Bir de ´Türkün Türkten başka dostu yok´ derler..
Türkün, Türkten başka düşmanı yok yahu!.. Ne diyorsunuz siz?..
HINCAL ULUÇ