Sencil olmanın sakıncasındayım...

Şiir, roman, öykü, deneme, eleştiri, inceleme.
Dream
New Friend
New Friend

Sencil olmanın sakıncasındayım...

Mesaj gönderen Dream »

Artik ne diyebilirim ki sana ?yillar gectikce kelimeleirm dugumleniyor icimde.yazilip yirtilan binlerce cumle gibi anlami kalbimde sakli bir kagit parcasi daha kirleniyor murekkebimle..hayale donusen aski ,hayal kahramani seni ve hayalperest beni anlatmakla geciriyorum bir yalniz gecemi daha.icimde tutunacak dali olmayan bir cocuk surekli suruklenislerde ; her dalgada nefesini tutup deniz kizi olmayi hayal ediyor..umudu gokyuzu olan bir mahkum gibi anilarin parmakliklari ardinda seni unutucagim gunu bekliyorum.keske senin gibi gurur kupu olup kendime bile yalanlar soyleyebilseydim.unuttum diyebilseydim.unutabilseydim..

Yeni baslangiclarin ardindan donup geldigim nokta hep ayni.herkes ,hersey bir parca sana yaklasirsa guzel.hala sari saclar basaklari animsatiyor ve her mavi goz gozumde yas oluyor.optugum dudaklarda senin tutkun araniyor ve hala ustume seni ngolgen dussun isteniyor.. sen yoksun ve hic olmadin , peki neden bende her sey biraz eksik biraz yanliz gidiyor?

Ay isigi gecelerinde , yildiz sayiyorum sevgililerle..sevgililergelip geciyor geceden,sevgi kirintilari topluyorum sokak lambalari golgesinde.. sen benim gokyuzumsun ezelden beri.. sensiz olamam dedikce senden uzaklasiyorum ve belkide her kacisim sana varmayla son buluyor..

Kal diyorlar bana , sev diyor gozler..eller tutuyorum siki siki , simsiki baglanmak icin bir seylere.butun bu yazilmis senaryolar senin yuzunden , sana bu kadar anlam yuklemem yuzunden , benim aska actigim savas yuzunden..

Bazen beni boyle duygusuz birakmanla gurur duyuyorum.sevemiyorsam cok sevdigimdendir diyorum.. cok sevmissem kalbimin buyuklugundendir diyorum..sen benim yurgimsin ve ben sonsuza dek sana sahip cikicam diyorum..

Kim bilir kac gece kac cumle kac haykiris daha olucak , umrumda mi sanki..sen varsin ben yokum..gecelerimi seninvarligin icin yasarken seni degil kendi icimdeki gercegi yasatiyorum..
[img]http://img185.imageshack.us/img185/2776/x1pglip38xxbl2pfens3lvhrc4wa7p3.jpg[/img]
Bilmecelere ısınamadım,helede senle ilgiliyse...
Dream
New Friend
New Friend

İsminin geçtiği her satır tutanak sanki...

Mesaj gönderen Dream »

Hep uzaklara şiirler yazdı şaiirler,hep dizelere sığındılar aşkları ile...düşüncelerinde çözümler yarattılar o güzel mısraların verdiği ferahlık ile ,kimileri ise hayata yumdu gözlerini kimileri çabuk yıldı çabuk pesetti...

Ben senin yanında mısralarımla,dizelerimle değil yanlızca ve yanlızca anlamlı bakışların verdigi sıcaklık ile olmak isterim...Karanlık gecelerde ışığın,hüzünlü günlerde sırdaşın olmak isterim...

Ne tuhaf değilmi sevgili,sahilde yürüdüğüm yollar ve her eylül akşamı seni birazdaha içime kazıyor ..
O sahilleri ve eylül akşamlarını çok severdinya hani,süzülürdün ağustoslardan esen yellerle saçlarıma,kokun sinerdi vucuduma,dökülürdün gözümden yaprak yaprak...
Oysa senin gitmelerin bile güzel (di) benim beklemelerim gibi..her düşünce adını kemirdi yüregimden,gülüşün nefesimdi..bir kabus çaldı nefesimi koynumda olmadığın gecelerde ...

Anlasana sevgili sen yokken bile senle bir hayat çizmeye çalışıyorum ve hergün birazdaha duygularım dökülüyor önüne ve her geçen gün çalıyor seni benden ve hergün yorulmadan seviyorum seni...

Ey sevgili söyle hadi sen bende bukadar büyükken ben sende neyin nesiyim hangi masaldan çalma birisiyim...

Aldığım nefes...gülüşündür..gülüşümdür aldığın nefes...
Mustafa Ergin

06/04/2005
[img]http://img185.imageshack.us/img185/2776/x1pglip38xxbl2pfens3lvhrc4wa7p3.jpg[/img]
Dream
New Friend
New Friend

Özürü olmayan bir veda...

Mesaj gönderen Dream »

Beni tani ve bana yaklaş kendinden özür dilemene gerek yok ben hergün
gözyaşi dökerim senin icin söyle gözyaşlarina dursunlar güzel gözlerinde
senin ağlaman kanatir kalbimi siyah kana boyar yüreğimi ben seninle doluyum
caresiz neden bilmiyorum göklerden senin icin düşecek gözyaşlarim baktigin
her yer hüznünüm eseridir tatli ve vahşisin öldürüyorsun gecelerde benim
ufacik sana tapan kalbimi biliyorum ki yetmeyecek bu sen her gecen gün daha
fazla kanatacaksin beni sirf senin ateşinle isindigim icin asla
sevmeyeceksin beni allahim ben neyim ki bu kadar sevgi doluyum ? sen kimsin
neden sevgimle eriyorum ? neden buna izin veriyorsun ellerimin arasindan
kayan minicik bir el icin neden ölmeyeyim o bana kazanamiyacagim bir gecmıs
sundu karşiliginda butun gözyaşlarimi alacakti ufak ve masum bir cocuktum
kandirmişti beni farkina varamamiştim gözyaşlarimin gecmısımden değerli
oldunu anlayamamiştim sen orada zenginlik icindesin ve herzaman mutluluk
senin peşinde baktigin heryer karanlık olmasada girdigin her yer kararacak
kötülük dolu olan kalbinle,derinlere batmadan kaçmaliyim bu pis bataktan hüzünlerim ve mutlulugum değer
görmeyecek hıc birzaman avuclarinda
sonsuzadek acida kalacagim sen olmayan bir beden bu bana cok fazla. insan
birkere sever ve seven gider sonra seven hergün ölür...