fıkramız iki parçalı
ben ikincisinden başlayacagım
2.kısım:
adam bara girer ve barmene bana en büyük viskinizi getirin der. barmen şaşırır ama viskiyide verir adama . Adam bu sefer bana kocaman bir legen getir der .barmen gene şaşırır ve burada legen olmaz burası bir bar der.Adam şiddetle getirsene lan parası neyse vericem der. armen çaresiz getirir legeni..Adam viskiden çeker ve NE ŞÖFÖRDÜ BE der ve agzını çalkalayıp legene tükürür. aynı işlemi defalarca tekrarlar....
1.kısım:
aynı adam barın önüne aracını park edip tam inecekken arkadan daaaaat diye biri korna çalar adam kafasını uzatıp bakar arkada koca bir kamyom buyur der kamyonun şöförü ; abi biraz ileri alda bende yanaşayım der adam arkasına bakar o koca kamyonun buraya girmesine imkan yok diye düşünür ve tam inecekken kamyoncu tekrar korna çalar abi az ileri al ben girerim der. adam kardeşim bu araba buraya girmez diyip tam inecekken tekrar ve uzun uzun kamyoncu korna çalar adam artık iyice sinirli bir halde kafasını uzatıp şöyle der;
sen bu kamyonu buraya sok gel benim agzıma ..ç
[scroll][color=brown][b]G İ T T İ M[/b][/color][/scroll]
Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yuruyusten sonra usumus ve islanmis durumdayken bir kulube bulurlar.
Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir suru battaniye bulunmaktadir. Geceyi gecirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi sekreterine verir,
"Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatagina yatar, adam uyku tulumunun icine girerek fermuari ceker. Bir sure sonra tam uyumak uzereyken, sekreterinin sesini duyar;
"Efendim, ben cok usuyorum." Adam fermuari acar,uyku tulumundan cikar, bir battaniye alip kadinin uzerine orter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak uzereyken yine sekreterinin sesini duyar;"Efendim, ben hala cok usuyorum." Adam yine fermuari indirir, tulumdan cikar, bir battaniye daha alip kadinin ustune orter, uyku tulumuna girerek fermuari ceker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar;
"Ben yine coooook usuyorum". Adam yattigi yerden;
"Bir fikrim var." der,
"Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse goremez , istersen evliymisiz gibi davranabiliriz." Genc kadin kikirdar;
"Tamam,bana gore hava hos." Adam yattigi yerden avazi ciktigi kadar bagirir;
"OYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!"
Temel ve Dursun, kumsalda gezerken, bir de bakmislar önlerinde Alaaddin'in Sihirli Lambasi durumu.. Almislar ellerine lambayi söyle bir dokunup oksamislar.
Fiiiiiiisssssssss... Cin disarida.
Cin, bir Temel'e bakmis, bir Dursun'a. Sonra dile gelmis:
- Kusura bakmayin ben sizinle ugrasamam.. Alin size üçer yumurta, her kirdiginiz yumurta için bir dilek tutun. Istekleriniz yerine gelsin...
Cin uçup dönmüs lambasina, Temel ile Dursun ellerinde yumurta ayrilmislar kumsaldan. Aradan yillar geçmis. Olaydan sonra birbirlerini görmeyen iki kafadar karsilasmislar. Temel, Dursun'a sormus:
- Ula Tursin, ne ettin yimirtalari?
- Valla Temel, ilkini kirdim, çok para istedim, bitmeyen bir param var..
- Eeee! Ikincisu...
- Onu da kirdim, çok güzel bir hatun istedim. Simdi dünyalar güzeli bir karim var..
- Üçüncüsünü neettin?
- Onu kirdum, saglik istedim.. Hiç hastalanmadan yasayip gideyrum.. Peki sen ne ettin yimirtalari?
- Sorma senden ayrildim eve geldim, tam esikten girerken ayagim takildi, yumurtanin biri yere düsti kirildi... Ben de, hassi.tir be, dedim.. Demez olaydim, evin içi s.k doldi..
- Eeee! Sonra?
- Bir ev dolusu s.kle ne yapayim, dedim, kirdim ikincuyu, bütün s.kleri götürmesini istedim.
- Yaaa! Peki sonunciyi ne ettun?
- Ne edeyim? Kirdim sonuncuyu da, benimkini geri getir, dedim