winzip yerine winrar kullanın..

UYARI: Ücretli programlara ait warez, crack, full sürüm, tam sürüm v.b. içerikli bağlantılar vermek yasaktır.
Yeni çıkan yazılımlar, programlar, son güncellemeler.
huzunbaz

winzip yerine winrar kullanın..

Mesaj gönderen huzunbaz »

ben winzipin winrara göre hiçbir üstünlüğünü görmedim, aksine winzip kanaatimce daha kötü bir program.. sizce neden insanlar zip formatındaki dosyaları açmak için winzip kullanıyor daha çok? winrar gibi bir program varken winzip kullanmak akıl mantık işi gibi gelmiyor bana şahsen.

winrar ile birçok formatta sıkıştırılmış dosyayı açabilirsiniz, yani winzipten tek farkı daha iyi oluşu gibi geliyor bana. ayrıca rar formatını da sıkıştırma ya da unrar etmek gibi bir yeteneği vardır ki nefistir..

winrar tavsiye ediyorum. sizin bu konudaki fikirleriniz neler, winrar mı daha iyidir yoksa winzipin daha üstün gördüğünüz özellikleri var mı?
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

WinRAR öyle bir program ki kendine rakip diğer birçok formatıda destekliyor belkide en önemlisi .ace formatı bu açıdan bana göre WinZIP 'ten daha önemli bir rakibi olan WinACE 'ede bi bakıma meydan okuyor gibi bende WinRAR kullanma taraftarıyım ama bi WinZIP 'tende vazgeçmiş değilim aslında bence seçim yapmak zorunda da değilsiniz bi ara sistemiminde her 3 programda kuruluydu şuan ise WinZIP ve WinRAR var gayet iyi geçinip gidiyorlar ;)
Kullanıcı avatarı
SaVioR
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen SaVioR »

katılıyorum size..
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

kendine rakip diğer birçok formatıda destekliyor
Konuyla biraz alakasız olacak ama aklıma elmişken sorayım dedim. Bir dosya formatını herkez kullanabilir mi? Bu yasal birşey mi? Yani benimde zip için programlama bilgim olsa kimseye hiçbir bilgim vermeden zip formatını çözüp, sıkıştırsam buna kimse birşey diyemez mi? Tamamen serbest yani bu olay. Münkü winrar veya çok sık gördüğüm swf dosyaları için programlar filan bulunmakta..
enjoy the silence..
Kullanıcı avatarı
GeoNeyX
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen GeoNeyX »

sözüm meclisten dışarı ben linux'cuyum :)
Kullanıcı avatarı
Jedi
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Jedi »

WinRAR bazı zipli dosyaları açarken problem yaratır sorunun dosya olduğunu düşünürsün fakat WinZIP'le açtığında hiç bir problem olmadığını problemin WinRAR'dan kaynaklandığını görürsün.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

O zaman benim gibi yapın ben .rar dosyalarını WinRAR ile .zip dosyalarını WinZIP'le açıyorum ;)
Kullanıcı avatarı
Schiz0
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Mesaj gönderen Schiz0 »

Winrar şu sıralar winzip'e göre daha gözde bir program.. Tek winrar bütün işlerimi görüyor.. başka bir programa ihtiyaç yok..
[b]âLmâ bênî kâr$ınâ [color=#ff0000]KAN[/color] kârı$ır [color=#00bfff]gözyâ$ınâ..![/color][/b]
Kullanıcı avatarı
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

Ben winzipden memnunum ya,işimi görüyo,winzip'e devam ..
[color=black][b][size=117] †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †[/size][/b][/color]
Kullanıcı avatarı
ComiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ComiC »

Eskiden winRAR'ın hiç şansı yok derdim ama winZIP ve winRAR arasında bayaa bir rekabet var. Herneyse bende kilahmet abim gibi ikisini birden kullanıyorum..
enjoy the silence..