Yasalara Aykirimi ?

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
SHERiF
New Friend
New Friend
İletişim:

Yasalara Aykirimi ?

Mesaj gönderen SHERiF »

ESQUIRE ( ESQARE ) Sitede yasalara aykiri olayini anlayamadim yoksa yanlismi okudum yasalarla alakam olmadiginin sitemden belli oldugunu soylemissin ? Cinsellik kanun disi bir olaymi eger kanun disi ise sen de dahil dunyadaki herkes neden cinsellikle ilgileniyor ? Yani bu durumda butun dunyadaki insanlar yasalara karsi gelmis oluyor peki insanlar nerede yasayabilecek cinselliklerini uzaydami ? Hadi bunu gectim su yasalarla alakam olmama konusunu acarmisin biraz ? Ozel msg olarak yazmadim sana cunku isteyen herkes gorebilsin ve bilgilenebilsin ve katilabilsin istedim.................
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

Öncelikle yasal olarak yapılan hiç bir şey yasalara aykırı değildir.Cinsellik ise kanun dışı bir olay değildir fakat Türk ahlaklarına aykırı bir durumdur.Buda sadece internette yapılabilir zaten.İnternet dışı bir yerde sen boynuna sitenin adresini asarak yolda gezebilirmisin?
Ama şu an gördüğüm o ki imzana asmışsın bile.
Ayrıca sitenin içeriğine bir göz attım.Konular insanları cezbedici nitelikte.Bunu bu platformda tartışmakta istemiyorum.Belki başka zaman..
Dreams
Kullanıcı avatarı
SHERiF
New Friend
New Friend
İletişim:

:)

Mesaj gönderen SHERiF »

ben de cevap verip konuyu uzatmayayim en iyisi cunku cok uzun bir konu bu...... :) Ha site adresini boynuma asip gezebilme olayina gelince, neden yapamayayim ? :twisted: T-Shirt bastirmayi bile dusunuyorum :twisted: :twisted: :twisted:
Kullanıcı avatarı
EcCeNtRiC
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen EcCeNtRiC »

oha!
[i]*Her yeni başlayan macera
Heyecan dolu çilek kokar.. ;) [/i]
Kullanıcı avatarı
taNGo
WebMaster
WebMaster
İletişim:

Mesaj gönderen taNGo »

EcCeNtRiC_girL boş boş mesajlar atmaya devam edersen forumdan uzaklaştırılacaksın..
Dreams
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Sitenin kuralları var, ve demokratik bir de düzey var. Burasını seviyorum ve bu düzeyde seviyorum. Adaba mugayir olmak heryerde mümkün. Önemli olan var olanı korumak. Bu site yönetimi için de ülke yönetimi içinde aynı. İnsanlar aynı kimliği taşıdığı ya da aynı dili, dini ya da coğrafyayı paylaştığı için değil, aynı ideali paylaştığı için bir arada yaşarlar. Sevgiyle. Alamut.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir