Bir rüya gördüm anne

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
aaKe
R.Ö.Y. 2. Etap Şampiyonu
R.Ö.Y. 2. Etap Şampiyonu

Bir rüya gördüm anne

Mesaj gönderen aaKe »

O kadar gerçekçiydiki neredeyse inanıyordum ve hiç uyanmak istemedim.Gerçek olmadığını anladığımda ise hemen uyanmak istedim.Önce ellerimi gördüm sanki,kelepçeliydi bir anda açıldı kelepçelerin yere düşme sesini duydum içerisi çok karanlıktı bir şey göremiyordum sonra demir parmaklıklı kapı sesi geldi aynı filmlerde ki sesti.Arkama döndüm kalın bir ses "hadi git" dedi.İçimi tatlı bir duygu kapladı..Hani bütün gün işte çalışılıp,eve dönüş saati geldiğinde o masadan kalkıldığında hissedilen duygu gibi..Okulda terler döktüren zorlu bir sınavdan çıkıldığı zaman hissedilen duygu gibi..Üstümden yük kalkmış gibiydi.Dışarı çıktığımda ise güneşi gördüm daha doğrusu göremedim sadece beyaz ışıktı her taraf çok parlaktı o kadar parlaktı ki gözlerimi kısmıştım iyicene yüzümü buruşturmuştum bir şey göremiyordum sonra biri yaklaştı ayak sesini duydum yanıma geldi ayak sesinden tanımıştım sendin o anne elime bir şey tutuşturdun.Bir gözlük..Takınca anladım ki güneş gözlüğüymüş gözlerim rahatladı sanki birden..Şöyle bir etrafa bakındım o kadar güzeldi ki yem yeşil çimenler upuzun ağaçlar ufak bi dere.Tatlı bir rüzgâr esti sonra o ağaçları adeta konuşturdu öyle güzel ses çıkardılar ki derenin sesi ile birlikte anlatamam.Hep burda kalmak istedim bu güzelliklerin yanında..Sonra o tatlı rüzgârın hemen ardından gelen ses ile birlikte bir ürperti geldi içime şeytan dürttü derler ya onun gibi..Bir anda kara bulutlar sardı göğü o pasparlak güneşi arkalarına aldılar.Bir yerden senin sesin geliyordu.Sese doğru yürümeye başladım gülüyorsun sandım önce.Ses git gide artıyordu ağaçlar çimenler görünüyordu ama sen yoktun.Sese iyice yaklaştığımda ağladığını anladım.Sonra o demir parmaklıklı kapının sesini duydum gene gıcırdadı.Kafamı yana çevirdiğimde sadece bir kapı gördüm havada asılı içerisi gözükmüyordu çok karanlıktı bir anda kelepçe tekrar ellerimdeydi.Sen ise hala ağlıyordun sesini duyuyordum..Sonra birisi elini omzuma koyarak "hadi" dedi kısık sesle.Başta ki kalın sesle aynıydı bu ses..İçeri girdim arkamdan kapıyı kapattı ve kilitledi..İçerisi çok karanlıktı sonra fark ettim ki senin verdiğin güneş gözlüğü hala gözümdeydi..Gözlüğü çıkardım gene zifiri karanlıktı hiç bir şey göremiyordum..Ben göremiyordum..
[size=75][color=grey][b]I found her...[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
yaho_87
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen yaho_87 »

ellerine sağlık cok guzel bizlerle paylastığın için thanks
ya çaresizsiniz...
yada ÇARE SİZSİNİZ!!!
Kullanıcı avatarı
Cucu
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Cucu »

bana bak böyle rüyalar falan görme bir daha yoksa gelir rüyana o karabasanları haklarım
Yer demir Gök bakır ee ortası....