Üşenmeyin Okuyun !!

Paylaşmak istediğiniz aklınıza gelen konular, olaylar..
Kullanıcı avatarı
PétéK
Fast Friend
Fast Friend
İletişim:

Üşenmeyin Okuyun !!

Mesaj gönderen PétéK »

DostLuğunun Lafını edenLerden nefret ediyorum..

Ne yaptım ben bu kadar?Bu derece..?Derdi oLan bana geLdi..Bana anLattı..Kendi kendime ''Ben kime anLatabiLirim''dedim.Cevabım oLmasa da şikayetçi oLmadım dertLerini bana kusan Dost'LARdan..

Şimdi o dost,kucağında sinir iLaçLarıyLa bensiz ağLıyor köşe başLarında..Çocukca ağLıyor,gitmeLiyim dedim...Bazı şeyLeri sineye çekemesemde,yine de gitmeLiyim dedim..Beni yanına aLmadı..Teni deniz kabuğuyLa sarıLmış,dokunamıyorum..İçine içine kusuyor..

Onun iLacı benim anLamıyor..AnLıyor asLında,ama anLatmıyor susuyor,içine kusuyor..Son nefeste bir teLefon bekLemiyorum ondan..Odamdaki ona ait teLefon hattı sustu.Sanki kimsem yok..Etrafım kaLabaLık çok kaLabaLık!Cep teLefonum susmuyor beLki ama..o teLefon susunca...Üch nokhta işte !

Herşeyi bir kenara çekiyorum,çıpLakça tek cümLem :

'' o kaybetti,ben değiL..''

Yoksa o teLefona benim eLim mi uzanmaLı ?!
''Bırakmam Seni'' demiştim ya,şimdi yaLancı mı oLur gibiyim ?

CEVAP VERİN BANA.ŞİMDİ DE KUSMA SIRASI BENDE,YARDIM İSTİYORUM.
Kullanıcı avatarı
ÖnemsizZ
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen ÖnemsizZ »

valla dost olmak zor aslına bakarsan bu yazıdaki ana temayı anlamış değilim ama.kusura bakma ben basit düşüürüm böle karmaşık şeylere gelemiyoırum yani ama dostluk adına söleyecem şeyler vardır bunlarda nedir dersen :dostum dediğin insan canındır ciğerindir anandır babandır sevdiğindir yarindir yoldaşındır herşeyindir yav bu bir şikayetse bu yazı dostluk diye bişi yoktur birde bu kusmak nedir yani onuda anlamış değilim bir dostun dosta derdini açması kusmak oluyosa sen biraz dfaha düşün derim şu dostluk adına yazmış olduğun şeyi yok ben yanlış anldıysam beni düzelt lütfen oke
[b]I am a nobody, and nobody is perfect; therefore I am perfect...[/b]
Kullanıcı avatarı
commando
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu
R.Ö.Y. 1. Etap Şampiyonu

Mesaj gönderen commando »

ben üsenmedim biraz gec de olsa okudum ama bizim köyde "Damda alaca dana biri olmazsa biri daha" diye bir tabir var..Kısmet ne diyim..
[b] Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy [/b]
Kullanıcı avatarı
Nefret
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
Konum: At izi it izine karıştı mı bende anında araziye karışırım
İletişim:

Mesaj gönderen Nefret »

ara onu.
Emek verildikçe,özlemi çekildikçe ve de hasreti çekildikçe büyüyen birşeydir aşk.
Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

dost = kardes... kardesini nasil affedersen karsi koyamazsan onada koyamazsin.. ara, eger bi cevap alamazsan birakmalisin, benim biraktigim gibi, ama unutma omur boyu icinden acisi gitmeyecektir. cogu zaman buyuklugu yapan taraf sen ol, kaybetmezsin.
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
PsychopathiCaT
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen PsychopathiCaT »

Burdan bu konu hakkında ahkam kesmek istemiyorum ama senın yardımını ıstemıyorsa eger sendede hata olabılır,sen üzülüyorsan ara derim,eger bir hatan varsa affettirmek için ara,belkide gec kalmısındır...
[b][glow=blue][color=white][size=67]I Love You...I'll Kill You!!!!~~bUT I LoVe YoU FOrEver~~[/size][/color][/glow][/b]