korkarım gecelerden
caresilik ve yanlızlık bütün benliğimi kapladığında sarılırım yastığıma bir türlü doğmayan güneşi beklerim sabah olsun ve acı bir gece bitsin diye ben geceleri sevmem çünkü tam yanlızlığım ortaya cıkar en cok geceleri hissettirir bana kimsesizliğimi ve caresizliğimi seni nasıl özlediğimi ve son gidişindeki garipliğini en cok geceleri düşünürüm seni benden alan ve beni sensiz koyan yollardır en cok geceleri yaşadım sitemim korkarım geceleri kendimle yüzleşmekten en büyük acılarım geceleri yaşadım yanlızlığıma sarılır kaderime ağlarim kadersizliğime ve gidişine ağlarım belki bencillik ama sensiz kalışıma ağlarım oysa seni bir gündüz çaldı seni benden bir ğlenden sonra kaydı avuçlarımdan sensizliğe bir gündüz vakti mahkum edildim ama olsun sensiz geceler çekilmiyor. sensiz hayat yaşanmıyor yüzüm gülmüyor anlıyormusun? gecelerin koynuna yanlızlığımı koyacağım atma beni gel ne olur seni seviyorum..
VE GECELERİ YENİLİRİZ ONA DİRENİŞİMİZE...ELİMİZDE TELEFON....AKLIMIZDA BİR MESAJ..HER ŞEY MEVCUTTUR, HATTIN UCUNDAKİ SEVGİLİNİN DIŞINDA..VE GECELERİ BİR KEZ DAHA ÖLÜRÜZ ,SABAHA YENİDEN ONA DOĞMAK ÜZERE..
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....