Sorunlarımız olsa bile kim cozecekki varmı psikolgumuz? Ben geyige sariim iyisi mi kimsenin bişey yazacagı yok buraya..
Sosyal soyutlanma yeni bir ikilem dogururken karizmatik nedenler olgusunda yeni bir yasam simgelemek için içe dönük duyguların dısa vurumuyla olagelen davranıs bilimleri hakkında kitaplar okuduysamda pratikte bir faydasını görmedim... ne önerirsiniz yardımcı olunuz lutfen:)
[b] Biri Ecdadima Küfrettimi boğarim.
Boğamasamda yanımdan kovarım..
Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum..
Kesilir ama çekmeye gelmez boynum..
Mehmed Akif Ersoy [/b]
bendede asosyallik var gibi ne yapmak lazım? Ayrıca kolay iletişim kuramıyorum onu farkettim. Mesela yeni tanıştığım insanların arasında nedense hep ne yaptığımı, dışardan nasıl göründüğümü düşünmeye başlıyorum bu seferde ben ben olmaktan çıkıyorum böyle dahada kötü oluyorum. Salak gibi bişi oluyorum açıkçası. Bunuda engelleyemiyorum. İşin kötüsü dışardan nasıl göründüğümü düşünürken hep çok kötü görünüyom ve öylede oluyom yani. Kötü derken böyle saçma espriler filan yaparken bulabiliyorum yada konuşurken takılma filan.. Nasıl bir çözüüm önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
bence başkalarıyla diyolağa girerken kendini düşünme karşındaki insanı düşün ve sözlerini düşünerek söyle derim ben. İnşallah tek çocuk değilsindir eğer tek çocuksan bu problemleri aşman biraz zaman alır. Ama sonunda atlatırsın. önemli değil