Bİr Kutu Dolusu YaŞam GÖnderİyorum Sana...

Şiir, roman, öykü, deneme, eleştiri, inceleme.
arven

Bİr Kutu Dolusu YaŞam GÖnderİyorum Sana...

Mesaj gönderen arven »

Bir kutu dolusu yaşam gönderiyorum sana,sade bir kurdeleyle süslenmiş.Çöz kurdeleyi ve kaldır yavaşça kutunun kapağını...
Kocaman bir fırçave bin renk koydumkutuya bir cennet resmi yapıp içine gir diye...Düşler serpiştirdim gizlice,düş kurmayı unutma diye.Bir tanede elma şekeri yerleştirdim,içindeki çocuğu yeniden tadabil diye...Güneşin batışını ,billur suyun sesini,kırmızı gelinciklerin saflığını,taze ekmeğin kokusunu ve bir gülümsemenin sıcaklığını da sığdırdım. Ruhlarımız aç kalmasın diye...Kutuya biraz sevecenlik koydum,güçlü ol diye,çünkü acımasız olan güçsüzdür.
Beyaz bir güvercin uçuğ kendi kondu kutuya barışı ve özgürlüğü sunmak için...Bir buket sevgi,bir yudum aşk ve yarım bir elma koymadan edemedim.Paylaşmayı anımsayalım diye...Sevdiklerimize onları sevdiğimizi söylemek için yarını beklemeyelim hemen şimdi bunu yapalım diye...İçtenliği,umudu,bağışlayıcılığı,özgüveni ve açık yürekliliği unutmadım,"Ben"in dışına çıkıp bize ulaşabilelim diye...Son olarakda bir kart yerleştirdim kutuya.Yaşamak için yarını bekleme,al yaşamı kolların arasına ve sımsıkı sarıl yaşamdan yalnızca almak yerine ona bir şeyler ver.Kısacası bütünüyle bir insan ol.Unutma!yaşam dokuması henüz tamamlanmamış,olağanüstü güzellikte bir duvar halısıdır ve sana ait olan boşluğu yalnız sen doldurabilirsin.Kimseyi kırmamak ve üzmemek şartiyle istediğin herşeyi dene :) bir gün sonsuzluğun bulutlarına oturduğunda ne aklın kalsın ne de kırık bir yürek :)
Uguray
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Uguray »

ellerine saalık
www.sebnemferahfan.com

[img:f7b3e4424c]http://www.sebnemferahfan.com/ugu_ava.jpg[/img:f7b3e4424c]

bir kahve içseydik.sarılarak ayrılsaydık daha iyi olmazmıydı ?
Kullanıcı avatarı
vega
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen vega »

arwen, bir hayatın nasıl yaşanması gerektiği daha güzel örneklerle anlatılamazdı. Hepimiz kendi boşluğumuzu dolduruyoruz. Hacim diil, o hacmin içinde ne olduğu önemli. Keşke herkese yetecek kadar kutu olsa, iyiliği güzelliği, düşleri, sevgiyi, renkleri kaybedenlere hediye edebilmek için...
Somewhere under the sun...
Uguray
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Uguray »

dediğin gibi vegta süper
www.sebnemferahfan.com

[img:f7b3e4424c]http://www.sebnemferahfan.com/ugu_ava.jpg[/img:f7b3e4424c]

bir kahve içseydik.sarılarak ayrılsaydık daha iyi olmazmıydı ?
Kullanıcı avatarı
kim_bu_kiz_yaa
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen kim_bu_kiz_yaa »

GüzeL yüreğine sağlık..
"Hayattaki birçok insan mutluluğu burnunun üstünde unuttuğu gözlük gibi etrafta arar."
..ve Hellen Keller derki..;
"Gerçek mutluluğun sebebini pekçok insan yanlış bilir.Bu kendini hoş tutmak değil; Değerli bir amaca bağlanmaktır.."
ve +

Kanaat en büyük mutluluktur..
Herkesin var bir kesi
Ben bikesin yok kimsesi
Ben bikesin sen ol kesi
Ey kimsesizler kimsesi

Dün bitti, bugün can çekişiyor, yarın belki doğmayacak.!.
Hayat içinde yaşadığın An'dır.İnancın DoğruLtusunda KaLbin Rahatsa Yaşa.!.