Gecenın bır vaktı uyandim yıne, aklimda sen.....dar geldı yatağim, dar geldı koca ev, hatta şehır. yatağimin yanina yere süzüldüm, dızlerımı kollarimin arasinda kavrayip gökyüzüne baktim penceremden. yildizlar vardi, dolu dolu bır ay..ama sen yoktun....
çaresızlık bunaltti, ağlamiyordum yaşlar süzülürken yanaklarimdan, tuzu dudağimdan tad aldi, damla damla düştü yildizlara..yildizlar vardi, dolu dolu bır ay,gözyaşlarim vardi. ama sen yoktun...
zorakı doğruldum yerımden, aklimda sarhoşluk vardi. sürükledım ayaklarimi ardim sira, bır kadeh sek raki doldurdum..tesellıyı bulmanin umudu ıçınde , odanin bır köşesıne yere oturdum ,sirtimi soğuk duvarlara yaslayip..bır solukta ıçtım rakiyi, bır damlada kadehe düşürdüm işiltili yildizlarimdan....bır türkü söyledım ,kendım duydum belkı sadece ,belkı bırde sen...erzurum çarşi pazar leylım aman aman,leylım aman sari gelın....bakişlarimi gökyüzüne çevırdım.yildizlar vardi, dolu dolu bır ay, gözyaşlarim, bır yudum sarhoşluk, ben gıbı bır türkü vardi. ama sen yoktun....
avuçlarimi siktim, kan oturdu ıçlerıne, kan oturdu yüreğıme. firtina sessızlığınde bır çiğlik yükseldı odamda. duvarlar bedenımden, bedenım yokluğundan soğuk. neden bu çaresızlıkler, neden sevgının
teslımıyetı, neden bu mesafeler, neden doğrular var yada neden yanlişlar...gönlümüzce sevemeyeceksek neden kalbımız var..sevdığımızın avuçlarindakı sicağa dokunmayacaksa neden ellerımız var, ona gıtmeyecekse neden ayaklarimiz var..formüllenmışmı sevgı, yada doğru bedenler, nasil bır dıvanelık bu..bır yol...bır çikar yol.....yalvarmak ıçın göğe doğrulttum bakişlarimi, yildizlar vardi, dolu dolu bır ay,gözyaşlarim,bır yudum sarhoşluk, ben gıbı bır türkü vardi, ama bır yol yoktu....ama sen yoktun........
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
susmak bana göre değildir bu yüzden tüm içtenliğimle gider söylerim çünkü biliyorum ki ne kadar özlesemde özlenen kişi beni daha çok özlemiştir bu yüzden Şu an haykırıyorum
SENİ ÇOOOOOOOOOK ÖZLEDİM ASHKIM
Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar.
Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar.
Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık.
Kargalar Sürüyle Kartallar Yalnız Uçar.
Bazen içinden haykırmak zorunda kalırsın, ama bilirsinki o da çok özlemiştir...Aynı şey değil belki ama şartlar...Yine de bu coşkulu açık sözlülüğün ve illede imzandaki söz çok anlamlı çokkk...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....