'Türkiye insanlığa karşı suç işledi'

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

'Türkiye insanlığa karşı suç işledi'

Mesaj gönderen Eternity »

ResimWashington Post gazetesi, Türkiye'yi son yüzyılda soykırım ve insanlığa karşı diğer suçların işlendiği ülkeler arasında gösterdi.

Washington Post gazetesi, son yüzyılın kanlı savaşları sırasında sivillerin, soykırım ve insanlığa karşı diğer suçlar sonucunda kitle halinde öldürüldüğünü belirtti. Gazete, ABD'deki Holokost Anma Müzesi'ne bağlı Vicdan Komitesi’nin verilerine dayanarak son yüzyılda yaşanan olayların bir listesini yayımladı.

'1,5 milyon Ermeni öldürüldü'

ABD gazetesi, yayımladığı listenin başında Türkiye'ye yer verdi. Gazete, 1915-1918 yılları arasında Türkiye'de 1.5 milyon Ermeni'nin öldürüldüğünü iddia etti.

Listede yer verilen diğer olaylar arasında Nazi Almanyasındaki Yahudi soykırımı ile Kamboçya, Bosna ve Ruanda'daki katliamlar da bulunuyor.

Kaynak: e-kolay
Ninni

Mesaj gönderen Ninni »

şu Amerika bi kendi geçmişine bakmayı öğrenemedi gitti.... doğru dürüst bir tarihi bile yok... karma ırk toplumu.... sömürgeci toplumların gidip yerleştiği, kan üzerine kurulmuş bir devlet.... asıl amerikan yerlilerinin ırklarını yok edercesine kan döktüklerini ne zaman unutmuş bu zatlar.... çok merak ettim.. listenin en ön sıralarında kendilerine de yer vermişler mi acaba ? ayrıca son yıllarda tarihi kanıtların ortaya çıkmasıyla bazı çarpıcı gerçeklerde ortaya çıkmadı mı? Türk vatandaşlarının toplu mezarları bulunmadı mı? asıl ermenilerin soykırım yaptıklarını sağır sultan duydu da bunlar duymadımı.....? gıcık oluyorum bunlara ya... tencere dibin kara seninki senden kara....! ayrıca son günlerde bu amerika liderleri, basına türk haklının onlara karşı antipati duymaya başlamaları üzerine endişelerini ve üzüntülerini açıklamadılar mı.....ülke liderlerimize bunu önlemeleri için mesaj yollamadılar mı? at bana bir adım atayım sana iki adım.... bu açıklamaylada şu perhiz ve lahana turşusunu tekrar hatırlattılar.....yine gece gece tepem attı yaaa...!
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

Haberin tam içeriğini bilmiyorum ama sanmıyorum ki kendi yaptıklarına da yer vermiş olsunlar.. Hani denir ya "dinime küfreden müslüman olsa" diye, buna ancak bu sözü yakıştırıyorum. Tabi Japonya'ya atom bombasını atan ve Irak'ta bu dönem yaşananlara sebep olan, inler ve cinlerdi.. Hay Allah ya..
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Buradan söylemek istediklerimi aşağı yukarı hepiniz tahmin edersiniz.
La havleeee
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
redlight
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen redlight »

kızıLderiLiLeri de biz kestik tüh napcaz şimdi...
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Walla biz geldiimizde bunnar zaten ölmüştü. Baktık kimse yok, kuralım bi ülke dedik arkadaşlarla. O dönemde kına da yoktu, hani yokluk yılları. Halla hallaa.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
ShepneM
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen ShepneM »

ben bi$ey söLemiorum yani. tabi ermeniLer bize hic bi$ey yapmadi onLar öLe kendi haLLerinde takiLioLardi bi kenarda. bizim canimiz sIkILdI dedik $unLari bi öLdüreLim egLence oLur beLki.. aynen amerikanin irakLiLara yaptigi gibi yani!..