Kendi yazdigim Aşk Sözleri

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
soldier1914
New Friend
New Friend

Kendi yazdigim Aşk Sözleri

Mesaj gönderen soldier1914 »

Ya$amLa ölüm Arasindaki O ince cizgide Cambazlık Yapıyorum Bu Aralar...Ayagım Kayınca cigliklar, Düzgün yürüyünce ise alkıslar kopuyor biryerlerden..

Sensiz, tanrısını kaybetmiş ; Sizofren bir insanin Karanlıkları içindeyim..Çırpınıyorum..Kan pıhtılaşmasına dönen gözyaşlarım , adını yazıyor her baktıgım yere...Yapıcak bir$eyler arayip bulamiyorum ..Bir elimde rakı bardagiım , diger elimde kırılmış parçalariyla kalbim..vermek için seni arıyor fakat bulamıyorum..Sizofrenik ruhum intihara meyilli....Ölmek istiyor fakat ölemiyorum..ya$ıyorum..ölmek isterken delice..

Sensiz can ceki$melerim bogusuyor ruhsuz bedenimle..Bir iç isyan misali , hükmedemiyor beynim kalbime..Agir geliyor pompaladigi kan iliklerime...hani et tirnaktan ayrilmaz derler ya..’’YALAN’’.... tirnaklarimi söktüler bir bir etimden..

Sen ve ben’dik biz ..Simdi Kan ve revan....Arkamdan sapladıqın hançere inat Kan aglıyor seni gören gözlerim..Kan kesiyor. seni söyleyen dilim..Senden sonra çok degişti bu ruhsuz bedenim.. Koluma kazıdığım ismin şimdi senden kalan tek izim .. Baktıkca , ihanetinin bedeline Ruhumu sarkilar , Fikrimi nefret , dilimi küfür besleyecek bitmeyecek sana olan tanımsız kinim..

Kan görmek istiyor gözlerim.ya akmalı benden yada akıtmalıyım biryerlerden..ölüm istiyor bedenim.ya ölmeliyim yada öldürmeliyim ruhsuz bedenleri..Ciqlik istiyor kulaklarim ya atmali derinlerden yada attirmali derinlerden..

Gün be gün agliyor icimdeki cocuk..gün be gün kan kaybediyor.Yok oldukca icimde eriyor hayallerim..ne yapmaliyim bilmiyorum..tüm renkler siyah artik benim icin , ne yapsam renkli yasayamiyorum...

Kan kaybedîyør hayatîm.Can cekîsîyør hayaLLerîm.Yasamak zør geLîyør artîk bana.Nerde hata yaptîm dîye dùsùndùkce batîyør her Lîmanda gemîLerîm..Gîdîyørum..ya$amak îstemîyørum artîk aranîzda. '' yanLîs hayat Døgru yasanmaz ''

Her gecen gùn biraz daha aciyør canim..her gecen gùn biraz daha kan kaybediyør hayaLLerim.Su aLan bir gemi misaLi her gecen gùn yavas yavas batiyørum.Tayfam yøk , yøLcum yøk.. GemiyLe birLikte baticak hicbirseyim yøk..Ne hayaLLerim ne umudum ne de yarinLarim...

Kacmak istersin hayattan..tek basina yasamak karanLikLarda..yapamazsin..birakmazLar pesini..ønLar køvaLadikca sen kacarsin..nereye øLdugunu biLmeden..bir gùn kazanicam diye inad edersin..kazanamazsin..sønunda yeniLir ; hayatLar icinden hayat secersin..sebebsizce ya$arsin õLmek isterken deLice..

Bilirmisin iki arada kalmanin ne demek oldugunu ? Adim atsan ölecek , geriye donsen yanacak gibisindir..ikisindede canin acir..icin acir..Ama secim yapmalisindir ve kurtulmalisindir bu kisir donguden..kurtulus yok kurtulmak yok..aci var ama gözyasi yok !

Siyah-Beyaz bir film icinde , rolu belirlenmis hayatin dublorlugunu yapmak ne kadarda anlamsiz..Sensiz su hayatimin tek rengi kırmızı..' 'kan kırmızı'' . Olmuyor i$te sensiz olmuyor..kan agliyor kanimin her damlasi..

Bir dilek tutarsin mumlari üflerken...bir yudum mutluluk , ya$am , ya$ama direnci..A$k dilersin a$K , sevdanin kiblesinin yanlis yerde oldugunu bilmeden..

Papatya fali gibi oynuyor kader ruhumla..Kopardigi her yaprak incitiyor bedenimi...Acıtmıyor beni ,yaptigi ruhuma ...Bilmiyor ama ruh kristali kilirsa , düzelmez birdaha..

Kalbinin diger yarısını saklasalar..Sonra bul deseler mesela ..Nerde oldugunu bilmeden , ba$ka bir yerlerde attigini , baskalari icin attigini düsündükce , kalbinin diger yarısı acimaz mi ? ruhunun yarısını , kitleseler mesela bir odaya ? sonrada ya$amaya devam et deseler ? kan ağlamaz mı ruhunun diqer yarisi ? ? Nefesini kesseler mesela..Alma deseler onsuz nefes..Bu yakar mı canımı sence ? .. Sensizlik demek, nefessiz kalmak zaten..sensizlik demek rütüşları yapılmamış hayatımın , $ah damarini kesmek 1 cirpida.

bir vampirin kana susamasi gibi sevdim seni..
http://www.lanetli.org
Kullanıcı avatarı
nurun
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen nurun »

Aşkı da sevgiye de tadında bırakmak gerek herr şeyde olduğu gibi aşırısı ağır gelir. Her insan aşık olur kimi karşılıklı, kimi plotonik vb ama abartılmamalıdır ölümüne seviyorum,sensiz yaşayamam, ölürüm bunlar abartılı bence herşeyden önce Allah aşkı var ve birini seviyorsan gerçekten istiyorsan onu önce ALLAH rızası için sev sevki sevdikçe mana kazansın aşkın da sevgin de.
İnsan baş gözüyle bakar, gönül gözüyle görür. ( imam' Gazali)