Unutamadim

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

Unutamadim

Mesaj gönderen SeNSiZiM »

Topladım duvarlardan resimlerini bir, bir kaldırdım sana ait, seni hatırlatan her şeyi hiç bir şey bırakmadım ellerinin değdiği, gözlerinin gördüğü .. bir, bir çıkardım hayatımdan yok ettim sana ait geçmişin izlerini kustum zehrini sensiz geçen gecelerin, günlerin ve haykırdım yıldızlara sesimin yettiği, avazımın çıktığı kadar Unuttum onu .. Unuttum .. Unuttum ....

Tutmalıydım göz yaşlarımı unuttum diye haykırırken tutamadım, seller gibi gözlerimden boşalırken yanmamalıydı acıyla kıvranan yüreğim, yanmamalıydı seni gökyüzünün dipsiz bucaksız derinliklerine gömmeye çalışırken. Delmemeliydi gecenin karanlığını isyanlarım delmemeliydi CANIM diyen sesin kulaklarımda çınlarken.

Yapamadım ...

Yapamadım, ey yağmur gözlerine ömrümü adadığım ..

Ekmeği,aşı,suyu unuttum sensizliğin kollarında gururumu unuttum sevdanın kavuran çöllerinde kendimi unuttum gülüm
kendimi unuttum da geçmişin izlerinde bir Sen'i bir seni yağmur gözlüm birde aşkını unutamadım ...
[color=#fffff5]][shadow=#ff0088][b][size=159]GiDi$iN SoNuMuN Ba$LaNGiCi oLDu....

SeN GiTTiN, BeN BiTTiM!...[/size][/color][/shadow][/b]
Kullanıcı avatarı
sTePHaN_pAtRicK
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen sTePHaN_pAtRicK »

İçimi okumuşsun ya,eline YÜREĞİNE sağlık :(
[color=black][b][size=117] †öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! †[/size][/b][/color]
Kullanıcı avatarı
SeNSiZiM
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen SeNSiZiM »

rica ederim

malsesef cherry unutmak mumkun olmuyor :cry:
[color=#fffff5]][shadow=#ff0088][b][size=159]GiDi$iN SoNuMuN Ba$LaNGiCi oLDu....

SeN GiTTiN, BeN BiTTiM!...[/size][/color][/shadow][/b]

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir