Belirli ve bilindik bir ideolojiyi seçmiş insanların, yollarını
menfaat doğrultusunda çizmelerini, değiştirmelerini kınıyorum!
Katılmıyorum insan bilmediği bir düşüncede ilerleyemez ve bir insan hayatı boyunca devamlı çıkarlarını düşünmek zorundadır.Çok saçma bir laf olmuş bence.
[b]I'm the haunter of the embracing dark.
I'm the bringer of fear.
I'm the scorner of peace and tranquility.
I ride the stormcloud and the night!
I seek to be Sith, in all its manifestations. [/b]
Hayat söndürmek için politika üretenleri kınıyorum.
Sorunların özüne inmeden çözüm üretme çabasına girenleri yadırgıyorum.
Paylaşabilecek çok şey varken sadece para ve markanın konuşulduğu ortamlardan sıkılıyorum.
Kibirli ve bencilce davrandığım anlarımdan utanıyorum.
Bazen 3 maymunu oynamalı diyorum. O zamanlar görmüyorum, duymuyorum ve susuyorum.
Şaşırmayı, şaşırtmaları özlüyorum.
Hak ettiğimi arıyorum.
[color=black][b][size=117] öLüM bUySa,TaNRıM BuYSa YaŞaMaK,SiL aLnıMDaN YaZDıĞıN bU YaZGıYı,yA BiR yErE ÇıKSıN ArTıK bU SoKaK,yA Da öLDüR İçiMDeKi TaNRıYı..! [/size][/b][/color]
Susanları; cözümlenebıleceklerın arkasına sıgınıp, sırtını ve yüregını dönenlerı kınıyorum.
Sorunları cözmek ıcın caba göstermeyenlerı yadırgıyorum.
Sıkıldıgımı sanmıyorum, kı bunun ıcın vaktım yok..
Ama utanıyorum; ruhsuz ve duygusuz, hatta merhametsız davrandıgım anlarımdan. Ve hatta susmayı sanat halıne getırenlerden, ınsanlıgı lıme lıme edenlerden..
Susmayı sevıyorum. Sessızlıgınde bır sesı vardır ve vardır elbet bır cıglıgı.. Elbet gelır bulur, ulasılmak ıstenenı..
Bazen ınsanca yanımı özlüyorum.. Ve kırılmamıs umutlarımı. Ama en cok, yasamımızdakı en degerlı ınsanların; karsılıksız, anlasarak uyumlarını özlüyorum...
Belirli ve bilindik bir ideolojiyi seçmiş insanların, yollarını
menfaat doğrultusunda çizmelerini, değiştirmelerini kınıyorum!
Katılmıyorum insan bilmediği bir düşüncede ilerleyemez ve bir insan hayatı boyunca devamlı çıkarlarını düşünmek zorundadır.Çok saçma bir laf olmuş bence.
Sanırım burada çok ince bir ayrıntı var jedi. İnandığı ve sonuna kadar arkasında durmaya söz verdiği ve asla bu sözünden ödün vermeyeceğini söylediği bir olguyu, tek hamlede elinin tersiyle itip sadece kendini düşünmeye başlayan insanlara söylenmiş bir söz olarak algıladım ben.
[dropshadow=#ffffff][i][color=#ff00ec][b]Bugün Yüreğimde KOCAMAN bir gül kokusu var...[/b][/color][/i][/dropshadow]