Ben hala anlamadım Bu mesajlaşmak için felan mı ? Yani zaten mesajlaşabiliyoruz. Birde diyelim ignore ettik o zaman sadece özel mesaj mı yazamaz. Yoksa hiçbir mesajı(forumdaki konulara filan) gözükmez!!
ComiC ignore ettiğin kişiden özel mesaj ve email alamıyorsun, hatta icq, msn bağlantılarına falan ulaşımıyorsun onun dışında foruma yazdıklarını görememe diye bir olay yok.
ignore edince bir kullanıcıyı forumda o kişinin mesajlarını göremezsiniz, forum üzerinden size özel mesaj ve email gönderemez.Eğer ignore ettiğiniz kişinin forumda mesajlarını görmek istiyorsanız size başlıklarda bir uyarı linki çıkar ona tıklayarak görebilirsiniz.Lütfen yardım bölümünü dikkatli okuyun.
En son taNGo tarafından 18-09-2004 18:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
zaten, yukarıdaki forum linkine tıkladığında en altta kimler aktif falan görüyodun ya, şimdi ben koca forumda 5 kişiyle arkadaşım ve diğerleri beni ilgilendirmiyo. ben seni o listeye ekliyom. aha iwas burda diyom, chata fln davet edebilirim. ya da sadece senle muhattab olmak isterim. o işe yarıyo...
IWAS yazdı:Eee peki arkadaş listemiz ne anlama geliyor. Forumdaki üyeleri aklımızda değilde bir listede mi tutcas. Unutmayalım nickleri die.
Arkadaş listene eklediğin kullanıcıları Ana Sayfa ve forum ana sayfasından Kimler Online bölümünde görebilirsin ve bir özel mesaj göndermek istediğinde Arkadaş listenden kolaylıkla arkadaşını seçebilirsin.Aynı zamanda arkadaşın online olduğunda istersen uyarı alabilirsin.