ÜÇ GÜn Bİttİmİ ??

Buyrun geyik muhabbetlerine..
Kullanıcı avatarı
cry_devil
Slow Friend
Slow Friend

ÜÇ GÜn Bİttİmİ ??

Mesaj gönderen cry_devil »

Ne oldu bana bilmiyorum, birdenbire sanki ben ben olmaktan çıktım..ellerime bakıyorum da damarlarım görünüyor yol yol, birinin üzerinde de bir iğne deliği ve morluk.. Ne zaman yaşlandım bu kadar, bu saçlarım ne zaman ağardı..sanki her şey dündü.. Daha dündü, annemin önlüğümün yakasını bağlarken söylenmeleri..daha dündü, nişan yüzüğünü parmağıma takan Necmi amcanın sözleri.. Hayat su misali derdi annem, ne hayatı gördüm ne de suyu..iki yaka ne zaman bir araya geliyor, ömür tükettim onu da öğrenemedim..
Vah vah..şu yüzüme bakın..şimdi gençler öperken bile çekiniyor..sanki yaşlılık bulaşıcı bir hastalık da onlara da geçer diye..

Önce kendimi sonra ailemi idare ettim, ama bir zaman geldi ki, önce ailem beni idare edemedi..şimdi de ben kendimi idare edemiyorum..

Heyhat..hayat denen ne ki, dünyanın dönüş hızını düşününce ne kadar kısa olduğunu anlayacak insan ama..hiç bilmez ki dünyanın nasıl hızlı döndüğünü, bilse de düşünmez ki..

Durup geriye bir bak desem..ya en mutlu anılar yada en hüzün verenler var..peki nereye kayboldu bunca telaş içinde geçen zaman..çok mutlu olmadığım yada çok üzülmediğim günlere ne oldu..neden hatırlanmıyor o hatıralar?

3 gün derler ya ömrün 3 gün..birinci gününde bilinçsiz çocuksun hatırlamazsın bir şeyi, kaldı 2 gün..yaşanan gençlik ve erişkinliktir sadece, o da 1 gün..geride kalan 1 gün yaşlılıksa eğer..eyvahh o zaten anında silinir..demek ki yalanmış hayatın 3 gün olduğu..hatırlamadığım günlerden bana ne? Benim ömrüm 1 gün…

Torunlarım geldi dün hastaneye yanıma..o bir günümü yaşanmaya değer yapacak yaratıklar..konuşmalarını anlamadım sordum diye bana “anlamazsın sen ” dediler..anlamam doğru ya..bir zamanlar her şeyi anlardım, herkes bana danışırdı da ne oldu..3. günde anlıyamaz oldum ya..

Ben hayatı anlamamışım..sizi nasıl anlıyayım doğru ya..

Ayaklarım karıncalanmaya başlıyor..ellerim de..gözümden dökülen damla da ne?..Ben hayatımda ağlamadım ki..bir korkudur sardı içimi..ölüyor muyum ne?

Offf şimdi zorlu yolculuk zamanı..şimdi o 3 günün hesabını vermek var..şimdi o 3 gün için 3 bin yıl azap duymak var..

Toplanmış herkes çevreme ya, kimse benim 3 günlük hesabımı düşünmüyor..sanki herkes biran evvel teslim etse de ruhunu alışverişe gitsek dercesine gailesiz..ya da bana mı öyle geliyor..

Yarab..anladım..senden başka yok yardım edecek..sensin Rahim sensin Kerim..Yarab..sana sundum elim..
RaSGoN

Mesaj gönderen RaSGoN »

ne bu yaw geyik muhabbet konusuna yazdıgın yazıya bak tamam güzel ama biz zaten günlük karamsarlıklarımızdan kurtulmak için buraya geliyoruz...