gerçekten önemli hem de çok!word ile ilgili....

Bilgisayarlar hakkındaki genel sorunlar, almak istediğiniz bilgisayarlar v.b.
Kullanıcı avatarı
dread_all
New Friend
New Friend

gerçekten önemli hem de çok!word ile ilgili....

Mesaj gönderen dread_all »

arkadaşlar scannerda taradığım bir sayfada ( içeriği hem resim hem yazı) word ortamında yazılar üzerinde değişiklik yapamıyorum.bunu yapmamı sağlayacak bi program elbette vardır ama ne olduğu hakkında bi fikrim yok! lütfen bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler!!!!
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

öyle bir sistem yok dostum be :) yanlız bunları tanımayı sağlayan ve word formatına çeviren finereader diye bir program var onu kullanmalısın yalnız o programda resimleri tanımayabilir resimleri ayrı olarak taratıp tekrar worde ekleyebilirsin ...
Kullanıcı avatarı
Fable
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Fable »

dJ4 yazdı:öyle bir sistem yok dostum be :) yanlız bunları tanımayı sağlayan ve word formatına çeviren finereader diye bir program var onu kullanmalısın yalnız o programda resimleri tanımayabilir resimleri ayrı olarak taratıp tekrar worde ekleyebilirsin ...
evet abbyfinereader var, bir bak istersen, netten bi arat, eğer bulamazsan haberdar et, arkadaşta olacaktı, ayarlamaya çalışırım..
[size=100][b][blur][color=darkblue]Ruyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...[/b][/blur][/size][/color]
Kullanıcı avatarı
aY
Slow Friend
Slow Friend

Mesaj gönderen aY »

Bence en iyisi o resmi Paint e taşı İstediğin değişikliği yap snra farklı kaydet bi bak ..Paint te mercekle yakından çalışmanı tavsiye ederim
yugo
New Friend
New Friend

Mesaj gönderen yugo »

dread_all
bu işi yapana programın adı" Fine Redar" bunu netten bulabilirsin...kolay gelsin.