arkadaşlar scannerda taradığım bir sayfada ( içeriği hem resim hem yazı) word ortamında yazılar üzerinde değişiklik yapamıyorum.bunu yapmamı sağlayacak bi program elbette vardır ama ne olduğu hakkında bi fikrim yok! lütfen bana yardımcı olur musunuz? teşekkürler!!!!
öyle bir sistem yok dostum be yanlız bunları tanımayı sağlayan ve word formatına çeviren finereader diye bir program var onu kullanmalısın yalnız o programda resimleri tanımayabilir resimleri ayrı olarak taratıp tekrar worde ekleyebilirsin ...
dJ4 yazdı:öyle bir sistem yok dostum be yanlız bunları tanımayı sağlayan ve word formatına çeviren finereader diye bir program var onu kullanmalısın yalnız o programda resimleri tanımayabilir resimleri ayrı olarak taratıp tekrar worde ekleyebilirsin ...
evet abbyfinereader var, bir bak istersen, netten bi arat, eğer bulamazsan haberdar et, arkadaşta olacaktı, ayarlamaya çalışırım..
[size=100][b][blur][color=darkblue]Ruyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...[/b][/blur][/size][/color]