Duydumki unutmuşsun beni ve her şeyi hatırlamayı
oysa bak ben hatırlıyorum senin tüm unuttuklarını
hatırlıyorum seni ve bana baktığında seni sevdiğimi hatırlattığını Canım sevgilim
hatırlarmısın ne güzeldi saninle ilk tanışmamız
ve sen bakmıştın ilk kez gözlerime
ben dona kalmıştım
diyememiştim sana seni asla unutmayacağımı evet
işte ben seni böyle severken
sen sadece bakıyordun
aklında ne geçiyordu bilmiyorum bildiğim tek şey o an
ne çok sevdiğim seni
bilseydin ne şaşırırdın ama anlardın sonrasında sevgimi ve sana olan hayranlığımı
bir türlü söyleyemedim canım sevgilim
şimdi ne kolaymış sana bunu söylemek
aramızdaki topraklar bile engeldeğil
sana seni ne çok sevdiğimi söylemeye
göz yaşlarım düşerken topraktan bedenine çiçek olsun o dokunamadığım kalbine
her saba açsın ve ne çok sevdiğimi söylesin sana saatlerce
günlerce aylarca yıllarca
bir an olsun durdu tüm dünyam
ve sen karşımda ban bakıyordun
işte beni tam kalbimden yaralamıştın
ve artık düşünmez ve bi harap şekilde tutuklanmıştım sana
ne yapmıştın ve beni kendine böyle büyülemiştin
tutmuyordu artık dizlerim ve atmaz oldu kalbim
ben yaşıyor muydum? yoksa senle beraber yenimi doğmuştum şu fani dünyaya
sonunu bilmeksizin sana bu satırları yazıyorum
aklımda senden sonra kalanlarla yetineceksin
ne büyük bir güzellik aklımı almıştın ilk bakışta bilmiyorum bilemiyorum artık ne akıl var ne fikir birtek sen varsın gecelerce kapattığımda gözlerimi hep sen gelirsin aklıma bir an bile sensiz geçmiyor hayat sensizde geçmeyecek bağışla beni birkaç kez sana bakarak uzaklaşmışım bedenimden ve döndüğümde okadar içli bakmışım ki tanıyamadım kendimi ruhum senin kalbim senin bedenim senin ister yak yık öldür beni ister sev al kalbine bilmelisin ki ben seni çoktan aldım kalbime gözlerinde bulurum bakışların yakar her bi zerremi ve ben dokunuşlarında binlerce kez ölür ve yeniden hayata gelirdim bir tek sözün yeterdi tüm yaşamıma
o gül yaprağı kadar güzel dudaklarından duysaydım bir kez seni seviyorum deseydin ve ben haykırsaydım ismini gökyüzündeki tüm yıldızlara ve fısıldasaydı rüzgarlar seni ne çok sevdiğim kulaklarına beyazlar içinde dans etseydin kır çiçekleri arasında ve kıskanırdı tüm periler seni dalgalar ismini yazardı taş duvarlara
en güzel kuşlar adına şarkılar söylerdi güller senin için açardı ve seni görünce solarlardı güzelliğin karşısında damarlarımda senin en güzel bakışların dolaşıyor ve ben senle varım sensiz yok olurum yalvarırım bir kez olsun duyayım sesini ve göreyim en güzel mücevherleri kıskandıran ışıltılı güzelliğini