Neden Burdayim

Aşk ve sevgi sözleri, sevgiliye haykırışlar.
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

Neden Burdayim

Mesaj gönderen sarı gelin »

Sorduğun soruların cevabını bende biliyorum ya da nereye varmak istediğini...Sorma kadın sen sordukça ben daralıyorum daraldıkça kaçasım geliyor,firarım odandan değil gözümdeki yaşla oluyor..Neden burdayım ki,ben bu hale ne zaman geldim..Niye hayatımı karşımda biri sorguluyor,bu cevaplarmı beni iyileştirecek..
psikolojik danışman!!!Tamam kabullendim ruhum hasta olmuş,dinlenmeye ilaca ve iyileşmeye ihtiyacı varmış..İyi ama ya bir daha bir daha yaşarsam ben bu kabusu..
Hasta olan benmiyim kadın,allahesen ..karşındaki koltukta benim oturuyor oluşum tamamen çaresizliğimden teslimiyetimdir..Gerçek hastalar dışarda dolaşıyorlar,hemde gururla.Yaptıklarından hatta günahlarından bile eminler.Önce ben diyorlar da başka birşey demiyorlar..
Sen bir el at onlara gözüm,onlar düzeldikçe bizim gibiler azalacaktır..
Gönüllü gelmedim bu sorgu odasına,beni,hayatımı,gözyaşlarımı masaya yatırmak için para vermek zoruma gidiyor..dışardakilere ödün ver can ver,gel burada sana para ver..
bedava dert sahibi ol manen öde,manen kazandığını gel burada parayla öde..
ağladığıma bakma zayıflığımdan değil bu,ben bir çınarım..rüzgarda savrulur başım ama asla eğilmem..çaresizliğimden,isyanımdan..
Beni üzenlerin doğruluğu nerden belliki,ben onların doğruluğunu kabullendikçe yanlış oluyorum..yok oluyorum,can çekişiyorum.
yanlış olmak yanlışa ayak uydurmak için bu bedel niyeki..
Bakma yüzüme öyle,durumumdan haberdarım,soruların nereye varacağını biliyorum cebimde cevaplarımla geldim..
buradaysam suçlu ben değilim,suçlu dışardakiler..
nasıl mutlu olduğumu bile hatırlamaz oldum,kimliğim kayıp..biraz herkes olayım derken ben hiç olmuşum.herkes memnun benden ama ya ben??
BEN?BEN?BEN?
BEN nerdeyim,nereye gömdünüz,nereye sakladınız beni,lanet olasıca kurallarınızla..el alem ne der baskılarınızla..sen hanımefendisin sen akıllısın senbirtanesin şekerlerine karnım tok artık.................
isyandayım...
anne senden alıyorum sende kalan parçamı,babacım üzgünüm ama senin doğruların için epey bir ziyandayım..herkeste kalan parçalarımı toplayacağım teker teker onlar eksildikçe ben tamamlanacağım...
bakma öyle yüzüme kadın..ağlıyorum varmı diyeceğin..demekki umut var hala,tepkimdir ağlamak sıkılmış yumruklarımla beraber.
bu rengarenk haplarmı iyi gelecek bana,bununla boyayacağız yaşamımı..kaç gün sürecek??kaç ay??
ne demek beynin mutluluk hormonu üretmiyor,ben ürettiği zamanlar bile farkında değildim bu lanet hormonun..herşeyi kaybedince mi öğrenmek zorundayız ??
bu bon bon larmı üretecek mutluluğu,koca koca adamların yapamadığını..
ben mi bu kadar kötü duruma düştüm yoksa onlarmı düşen??
lanet olsun beni anlamayanlara,
lanet olsun gönüllü gardiyanlara,
lanet olsun doğru görünen yanlışlara,
lanet olsun ya......................................
haftaya gelicem yine biliyorum,hatta bir ömürde mümkün buranın müdavimi olmak...ya ben değişmeliyim yada ben...değişirsem ben olucam,bana dönücem......
ya onlar!!!!!!onlar san yeni kurbanlar gönderecekler..ben gibi bizler gibi...
ağlamıyorum kadın,ağlamıyorum..akan yaşlar firarım..içimden çığlıklar yükseliyor beni benden ,yıllarımı ömrümden , yari yanımdan yöremden ayıranlara lanetttttttttttttttttttttttttt olsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Kim o deme bana, benim ben,
Öyle bir ben ki gelen kapına
Baştan başa sen...
İsyanlarının ardında kalan dağlar değil gülüm, sevdanın
kırılan kanatları.
Hangi gerçek ilk zincirle karşılaşmadı ki. Hangi gönül dinledi,
hangi sabah geç geldi. Yaşam ne sunduysa sana inan
elindekinden iyisi değildi. Uzat ellerini ve görmeye çalış.
Uzun yola çıkmaya hüküm giydin. Bu sana yazılan
son senfoni sandın. Yanılma, yine de uzat sen elllerini.
Kalabalıklar içinde tek, yarine uzak kaldın.
Senin içinden geçen fırtına sanmaki sadece senin
çatını uçurdu. Nice bağları harman eden o karayel
hastalıklı boyunlardan süzülüp dünyayı dar etti bize.
Ne söz söylesek boş yaşananlara. Korumamız gerekenlere
sarılma vaktidir. Şimdi söz savunmanın. Vazgeçme.
O vazgeçmedi, sen hiç vazgeçme. Uzat ellerini ve gülümse.
Nasılsa kavuşacaksınız....
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

herkes kendine sorsun bakalım,nerde olmak isterken nerdesiniz..
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

hiçbir zaman olmanız gereken yada olmanız gerektiğinizi hissettiğiniz yerde olamayacaksınız çünkü dünya sizin etrafınızda değil kendi etrafında dönüyor .............. olmayı istediğim yerde değil olmak zorunda olduğum yerdeyim burda olmam gerekmiyordu belki ama burda olmak zorundaymışım ki buradayım ............. sizin çizilmiş bir kaderiniz vardır bunu nekadar zorlarsanız zorlayın uzaklaşamaya çalıştığınızda belki kendinizi uzaklaştım zannedersiniz ama bariyerler esneyip yine sizi yola atacaktır kaçınılmazdır bu kaçarak kurtulunamaz bu gerçekten ..........
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

böyle söyleme ahmet,ben öyle insanlar tanıyorumki,kafasına koyduğunu yapmış.ve kimse onu doğru bildiğinden vazgeçirememiş..duygusal insanlarda sapmalar yaşanıyor..ve bunun tokat gibi indiği yaşlar genelde oruzlu yaşlar..ben doktor olmak istediğimi,ama turizmci olduğuumu otuzumda keşfettim..
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

işte aslında zaten öyle olacaktın da farkında değildin, o tanıdığın kişilerde öyle olmak zorunda olduklarından kaçamıyordular boşluk onları dürtüyordu onlar çırpınıyordular çünkü onların kaderide çabalayarak oraya ulaşmaktı ama gelgelelim kadere inanmıyorsan bunu tartışmanın anlamı yok zaten boşver ...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

kader bende derin bir yara sakın kaşıma..sakın,gerçekten canımı çok yakar..
Kullanıcı avatarı
dJ4
Co-Admin
Co-Admin

Mesaj gönderen dJ4 »

boşver o zaman düşünme neden buradayım diye birgün mutlu olacağız hepimiz olduğumuz yerden zaten eninde sonunda, hoş gerçi birçoğumuz herşeye inat zaten mutluyuz olduğumuz yerden ;)
Kullanıcı avatarı
Alamut
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Alamut »

Mutlu olmak için karanlıkta koşmaya gerek yok zaten. Beni mutlu eden o kadar çok şey var ki. Eksik olduğumu hissettiğim anlar da var ama onu aşmanın bir yolu muhakkak bulunuyor. Yüce yaradan bunu içimize saklamış. Sadece aramak bize düşen. Bak içinde biryerlerde duruyordur. Yemin ederim oradadır. Sen ne yapmak istediğini göster gerisi çorap söküğü gibi gelir ardından. Yaşadığını hisset ve bundan vazgeçme sakın.
Hani kurşun sıksan geçmez ya geceden...
Kullanıcı avatarı
sarı gelin
Angel
Angel

ipin ucunu çektiğin çorabın hangisine ait olduğunu bir bilsek:)))