bu kadar sıkmı çıkıyor senin karşına melek??ya ben okuduğum kitapta çok güzel bir cümle yakaladım beynime kazıdım ama ben zaten böyleydim:diyorki:
soru sormaktan ya da alacağın cevaptan korkmak,varsayımların azabına davetiye çıkarmaktır..
bu cümleyi bir kaç kez okuyun...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
soru sormaktan yada alacağı cevaptan korkan ... hala aynı yerdeyiz benim anlatmak istediğim sadece Türkçe bilmeyen birine Türkçe 2*2 yi bile sorsan anlayamayacak durumda olması, ama ya ben anlatamadım ya siz anlayamadınız varsayım yapmayı sorgularken açıklayamadığım bazı şeylere başkaların varsayım yapmasına neden oluyorum ne yazık, ne yazık off ...... denizler sizin gölleri bana bırakın ...
ben bahsedilen meleğin ben olduğumun farkındayım akıllım,,hadii üzme beni artık ya...meleğine şöyle güzel bir gülümseme gönder..melekler de insandır ve bazen onlarında morale ihtiyacı var hele bugün...off off....sen bir gül yetecek ahmet...ahyy çok sevdiğim bir lafım aklımageldi,dostun yüzünde sıcak bir gülüş için bin hançer yarasına hazırım ben....dost elinden bir hançer yarasına gülümsemeye hazırım ben...
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....