Kurtlar Vadisi Terör yayından kaldırıldı

Ana Sayfa'da yayınlanan güncel haberler.

Kurtlar Vadisi Terör dizisinin yayından kaldırılma kararı sizce doğru mu?

Evet, yayından kaldırıldığı için mutluyum.
9
31%
Hayır, çok yanlış bir karar verildi.
20
69%

Toplam oy: 29

Kullanıcı avatarı
Zen
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen Zen »

Bir cok kitapta yaziyo olanlar, marjinallikle ya da dikkat cekmekle alakasi yok bunun.
What the eyes see is knowledge, what the heart knows is certainty.
Kullanıcı avatarı
DiLeMmA
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum

Mesaj gönderen DiLeMmA »

Bütün insanlar kitap okumuyor ve araştırma yapmıyor.Kitap okumak kimine göre zevk verici,kimine göreyse uyku getirici.Hele ki tarihimizi anlatan kitaplar genelde sürükleyici değiller.Doğal olarak insanlara bazı şeyleri yansıtmakta en kolay yol televizyondur.Bu da apaçık ortada.
Başkaları gitmiş olur, gidince;
Bir sen yakınsın, uzakta kalınca..
Kullanıcı avatarı
Eternity
Site Admin
Site Admin

Mesaj gönderen Eternity »

bilgiye ulaşabilmek açısından Zen'e katılıyorum. okumak ve araştırmak, tarihin gizli köşelerinde kalmış ama bir şekilde dile getirilmiş gerçeklere ulaşmak açısından daha faydalı ve doğru olandır. görsellik ilk bakışta daha etkileyici olsa da, okunarak elde edilen bilgi daha kalıcıdır, ki bu yüzden eğitim hayatlarımızı kitap okuyarak geçiririz. kalemin, kılıçtan daha keskin olduğu sözünü de unutmayalım. ama sansür getirilerek yanlış yapıldı. sonuçta satır aralarında, doğruluğunu kabul edersiniz ya da etmezsiniz, bilgi de veren bir yapımı engellemek ayıp. 10 kişiden 2 kişi kendisine kötü çıkarımlar edinip, ona göre hareket ediyor diye 8 kişinin önünü kesmek olmaz. hatayı birazda bu 2 kişiyi buna iten kişisel ve toplumsal diğer etkenlerde aramak gerekir.
Kullanıcı avatarı
Sevdazan
Best of TurkiyeForum
Best of TurkiyeForum
İletişim:

Mesaj gönderen Sevdazan »

Eternity yazdı:bilgiye ulaşabilmek açısından Zen'e katılıyorum. okumak ve araştırmak, tarihin gizli köşelerinde kalmış ama bir şekilde dile getirilmiş gerçeklere ulaşmak açısından daha faydalı ve doğru olandır. görsellik ilk bakışta daha etkileyici olsa da, okunarak elde edilen bilgi daha kalıcıdır, ki bu yüzden eğitim hayatlarımızı kitap okuyarak geçiririz. kalemin, kılıçtan daha keskin olduğu sözünü de unutmayalım. ama sansür getirilerek yanlış yapıldı. sonuçta satır aralarında, doğruluğunu kabul edersiniz ya da etmezsiniz, bilgi de veren bir yapımı engellemek ayıp. 10 kişiden 2 kişi kendisine kötü çıkarımlar edinip, ona göre hareket ediyor diye 8 kişinin önünü kesmek olmaz. hatayı birazda bu 2 kişiyi buna iten kişisel ve toplumsal diğer etkenlerde aramak gerekir.
sustum,
yeterince doğru bir düşüncedir kardeşimin yazdıkları
işte buna ihtiyacı var bu memleketin
[b]***SEVGİ: ASIL KUDRETİN SAHİBİDİR***[/b]

[b]www.sevdazanca.tr.cc[/b]
Kullanıcı avatarı
Türk
Fast Friend
Fast Friend

Mesaj gönderen Türk »

Aşırı şiddet içerikli olması her ne kadar tasvip edilmesi mümkün olmayan bir durumsa da, yayından kalkması isabetli olacak onca dizi varken tutup bu diziyi kaldırmaları, üstelik daha ilk bölümünde kaldırmaları dikkat çekiyor. PKK terör örgütüne atıfta bulunması bakımından güzel bir dizi olduğunu düşündüğüm Kurtlar Vadisi'nin yayınına devam etmesinde bence bu derece bir korkunçluk yoktu.