Gülümse hadi gülümse
Bulutlar gitsin
Yoksa ben nasıl yenilenirim
Hadi gülümse
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse
Tut ki karnım acıktı
Anneme küstüm
Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok
Anlıyor musun
Hadi gülümse...
Şu an annesinin sıcak kollarında olup Nisan ayı ortalarında bizim kollarımızda yaşamaya devam edecek yavru bir siyamımız var artık bizim de
Umarım bizi de sever...
vişne yazdı:Şu an annesinin sıcak kollarında olup Nisan ayı ortalarında bizim kollarımızda yaşamaya devam edecek yavru bir siyamımız var artık bizim de
Umarım bizi de sever...
vişne yazdı:Şu an annesinin sıcak kollarında olup Nisan ayı ortalarında bizim kollarımızda yaşamaya devam edecek yavru bir siyamımız var artık bizim de
Umarım bizi de sever...
Henüz cinsiyet belli değil. 4 yavrusu varmış anne siyamın. Seçim şansım olsa kız mı erkek mi seçerdim henüz karar veremedim. Ama kızın taliplerinin olduğunu duyunca bir kere daha mı düşünsem acaba diyorum
Bu arada kediye isim bulmak ne zormuş.
Ben diyorum "duman" olsun, oğlum diyor "çiro" ( çiro nedir diye sormayın ben de bilemiyorum )
Bir telaşdır gidiyor evde , hadi hayırlısı
Siyamlarda standarttır zaten duman.. :} Mesela bizim de öyle bi konumuz oldu ailecek,kimimiz duman dedi,kimimiz dandik..Dandik telâffuzu yüzünden pek sıcak karşılanmadı ama dandik ismine çok alıştı..
Bence kedinizin ismi -dişi ise eğer- karamel olmalı..Çok uygun olur 2 yaşında mesela bu isim.. ::
İnşallah istediğiniz kediyi alırsınız da,öncelikle sizin daha sonra herkesin hakkında hâyırlısı olur.. :}
Ne dava haramisi, ne entelektüel sanat çığırtkanı, ne ütopya devşirmeni. Kuş olup uçtuk semaya..
erkek olsun demiştim, diyorum, diyeceğim, dedim!
kabul edenler? etmeyenler? kabul edilmiştir. (döverim)
isme gelirsek.. isim babası hakkıyla konuşuyorum.
duman, is, karamel, browni gibi klasik isim olmayacak. son kararım.
vortik jr. olabilir ama brezilyalı gibi oldu..
biraz daha düşüneyim, karara varınca bildiririm..