aferin ahmet sen böyle devam et,senin adın kılahmet değil karaahmet olmalıymış.ayyhh içimi kararttın ya..tanrı kullarını yalnız yaşasınlar diye dünyaya göndermemiş.kaç kez yazıcam yalnızlık bir ona mahsus diye..
ama sen çok istiyorsan,yalnız geldim ,yalnız gitme..bakalım ne kadar sewenin war???
tükenmek ve tüketmek kolay değil,senn bende beni çoğaltırken....
insan yalnız olmak ister mi ki benim anlatmak istediğim hayat bazen onu yalnız olmaya zorluyor bende bunun bazen normal karşılanabileceğini söylüyorum, yalnız geldiğimizin ve gideceğimizin altını çizerek ama gelgelelim bu yalnız yaşamaya devam edeceğim anlamına gelmez ben arıyorum ve vazgeçmeyecem aramaktan ...
bazısı yedisinde neyse yetmişinde odur..o kişilerin yapısında yanlış yapmak ve hatalı seçimler baskındır..yani onun kişiliğide öyle oturmuştur..ama bir düşünsene 18 inde bu düşüncelerdemiydin sen..bazıları ise hiç değişmez hep uçarı hep dengesiz..
daha benimde sizlerinde yaşı oldukça genç hepimiz genciz aslında gençliğin yaşlada alakası yokya dün 49 yaşında hepimizden genç biriyle aynı muhabbeti yaptım yani lafın kısası akıl yaşta değil başta diyorlar gençlikte vücuttan değil ruhtan anlaşılır ... gelgelelim yabana atılamayacak gerçek şudur yıllar kime olursa olsun genlede olumlu şeyler getirir buna tecrübe diyorlar kısaca kötü olanıda tecrübedir iyi olanıda, hayatın bize kattığı bir parçadır tecrübe ... bu bağlamda kendime bakıyorum 18 yaşındaki ahmet kimdi şimdiki ahmet kim ...
benim ruhum hep genç kaldı ama ,fikirlerim ve dünyaya bakış açım evrim geçirdi..sanırım,ben son noktayı buldum..bu yaşa kadar böyle söylemedim ama artık söylüyorum..allah acılarla sınamasın..gerisinin tecrübesi sabit )